Τα 5 απαραίτητα παπούτσια της σεζόν στον πιο ενημερωμένο οδηγό αγοράς

Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για ψώνια, αν είσαι και εσύ shoe lover!

Τα παπούτσια είναι το πιο αγαπημένο item όλων των κοριτσιών. Όσα και αν έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά και ποτέ δεν μπορούμε να βρούμε το αγαπημένο μας. Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τα sneakers που είναι μια καλή λύση και για το σχολείο ή τη σχολή που πηγαίνεις, και για τις εξόδους σου το βράδυ, αν θέλεις να πας κάπου χαλαρά με τους φίλους σου. Όμως, τα trends στα παπούτσια είναι πλέον πολλά και ειδικάτο φετινό φθινόπωρο είναι απαραίτητο να φρεσκάρεις τη ντουλάπα και το στυλ σου και να αγοράσεις ένα νέο, fashionable ζευγάρι.

Shopping time! 10 άνετα party shoes για κάθε εορταστική σου εμφάνιση

https://www.instagram.com/p/CjFi3HfOewB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς βρήκαμε για σένα τα 5 κορυφαία trends:

Πρώτα στη λίστα σου πρέπει να μπουν τα loafers. Σου προτείνω να δοκιμάσεις ένα ζευγάρι με chunky πάτο και κλασικό upper, που εντάσσεται στο ενημερωμένο 90s trend. Μπορείς να το συνδυάσεις ιδανικά με ένα ζευγάρι καλτσάκια και τις preppy mini φούστες σου. Ότι πιο updated! Δεύτερα στη shoppinh list της σεζόν είναι τα αρβυλάκια. Φέτος, μην πάρεις πάλι μαύρο αλλά ένα φρέσκο ivory χρώμα, με κορδόνια μέχρι πάνω. Ο edgy τρακτερωτός πάτος τούς πάει πολύ, ενώ αν θέλεις να ξεχωρίζεις πάρε ένα ζευγάρι που να μην σταματά στον αστράγαλο αλλά στη μέση της γάμπας.

https://www.instagram.com/p/Ci-I6XIAuaq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επόμενο αγαπημένο ζευγάρι είναι τα sneakers. Μην πας, όμως, πάλι σε ένα λευκό ή μαύρο σχέδιο. Αυτό φοράς κάθε χρόνο! Βρες ένα item με χρώματα, έντονα ή pastel, διαφορετικά υφάσματα και υφές, όπως το suede και το δίχτυ, αλλά και fun κορδόνια, που μπορείς να αλλάζεις ανάλογα με τη διάθεση σου και το outfit που θέλεις να δημιουργήσεις. Τελευταίες έρχονται οι μπότες, οι οποίες είναι, όμως εξίσου σημαντικές. Σου προτείνω τις combat boots, ένα σχέδιο, το οποίο φορέσαμε και πέρυσι και θα συνεχίσει να είναι τάση και φέτος. Combat είναι οι μπότες χωρίς φερμουάρ, με τον ψηλό, τρακτερωτό πάτο και τα λάστιχα στο πλάι. Σίγουρα τις έχεις δει στο Instagram και το Tik Tok, αφού τις φοράνε όλες οι αγαπημένες σου influencers. Προτίμησε το καφέ ή καμηλό χρώμα, που θα δώσει ένα ιδιαίτερο touch στα φθινοπωρινά και χειμερινά σου σύνολα. Θα γίνουν το go to ζευγάρι σου!!

unknown 305607137 429807855885035 3606395137790319673 n

Τα best buys σου:

fw 22 23 camper 2k201425 002 black 1

NAK

HM

H&M

M30 16094 36 DSC 6375

ENVIE SHOES

P119R6323R73 0

TSAKIRIS MALLAS

SW7835 L12 2

MIGATO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 shoe trends του χειμώνα - Θα αναδείξουν κάθε outfit σου

4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις νέα αθλητικά παπούτσια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved