Τα πολύχρωμα denim είναι η μεγαλύτερη τάση - Τα 6 καλύτερα για να βρεις το χρώμα σου

Τα πιο χαριτωμένα τζιν παντελόνια που θα σε βάλουν σε άλλο mood.

Όταν ξυπνάς το πρωί και θέλεις να ετοιμαστείς, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για το σχολείο, ποιο είναι το πρώτο παντελόνι που σου έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά, το τζιν παντελόνι σου! Όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σου, όποιο και αν είναι το στυλ σου, αποκλείεται να μην έχεις ένα τζιν παντελόνι, που θα έχει γίνει το δεύτερο «δέρμα» σου. Και όχι μόνο για τις casual εμφανίσεις του σχολείου και των υπόλοιπων δραστηριοτήτων σου, αλλά και για τις βραδινές σου εξόδους με τις κολλητές. Ένα ωραίο τζιν παντελόνι, με τη σωστή γραμμή και ένα crop top, ένα ωραίο μακιγιάζ και κάποια ιδιαίτερα αξεσουάρ, μπορούν να δημιουργήσουν το ιδανικό outfit για χορό με την παρέα σου.

Όλα αυτά είναι σωστά, όμως, πολύ συχνά πιάνουμε τον εαυτό μας να βαριέται το κλασικό blue denim παντελόνι μας, οπότε πώς μπορούμε να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον; Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι, λοιπόν, τα πολύχρωμα, fan τζιν παντελόνια που κάνουν μεγάλη επιστροφή. Τα χρώματα που θα βρεις στα αγαπημένα σου καταστήματα είναι πάρα πολλά και πρέπει να είσαι ανοιχτή σε νέα πράγματα. Δοκίμασε, λοιπόν, πολλά νέα σχέδια και βρες την απόχρωση, που ταιριάζει σε εσένα.

https://www.instagram.com/p/CccooehDtOI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χακί και το λευκό ήταν, είναι και θα είναι δύο χρώματα διαχρονικά, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των basics. Επίσης, να έχεις στο μυαλό σου, ότι το λευκό φοριέται πλέον όλο το χρόνο, ακόμη και το χειμώνα. Το ίδιο ισχύει και για το ανοιχτόχρωμο beige. Τόλμησε μία ανοιχτή απόχρωση και συνδύασε τη με τα funky sneakers σου. Το ροζ και το μωβ είναι, επίσης, μία πολύ καλή επιλογή, το ίδιο ισχύει και για το έντονο πράσινο, αλλά και το ανοιχτό τιρκουάζ, αυτό το χρώμα δηλαδή που ξεφεύγει από την παλέτα του κλασικού μπλε. Το πιο σημαντικό, που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να φορέσεις το νέο σου πολύχρωμο τζιν παντελόνι, όπως ακριβώς και το κλασικό σου denim. Τόλμησε μία νέα απόχρωση και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

https://www.instagram.com/p/Ch2MPd6J5Ck/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρακάτω τα best buys σου:

2 diesel

DIESEL

048 212907 93 1

BSB

3018.222 PURPLE 1

PINK WOMAN

Screenshot

FUNKY BUDDHA

REPLAY

REPLAY

HM

H&M

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved