Back to school: Τα καλύτερα λευκά sneakers της αγοράς για το σχολείο

Τα πιο cool σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Επιστροφή στα θρανία και τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσει super αυτή η σχολική χρονιά; Μα φυσικά μία μικρή βόλτα για shopping, στα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου θα κάνεις τις αγορές σου. Τι πρέπει, όμως, να μπει πρώτο στη wish list σου και συνεπώς και στη ντουλάπα σου; Μην ψάχνεις κάποια δύσκολη απάντηση, όταν η λύση είναι μπροστά στα μάτια σου. Μιλάμε φυσικά για τα sneakers.

Και ποιο είναι το πιο κλασικό και ευκολοφόρετο ζευγάρι παπούτσια, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο σχολείο, μέχρι και την έξοδο με την παρέα σου το Σάββατο βράδυ; Τα λευκά σου sneakers, εννοείται, τα οποία και πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στη λίστα με τα must items του φθινοπώρου. Θα τα φορέσεις με denim παντελόνια αλλά και φούστες, με τα ανάλαφρα φορέματα που έχεις για τη συγκεκριμένη εποχή, αλλά και με τις φόρμες σου εννοείται, που συνεχίζουν να είναι στην κορυφή των τάσεων, με το sporty look να είναι αγαπημένο όλων των Tik Tokers.

https://www.instagram.com/p/CXi_Nm7g9od/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιο είναι, όμως, το στυλ το οποίο θα πρέπει να βάλεις φέτος στη ντουλάπα σου; Γενικά, τα δερμάτινα λευκά sneakers είναι ότι καλύτερο για τους χειμερινούς μήνες, γιατί αντέχουν το νερό και μπορείς πολύ εύκολα να τα καθαρίσεις και να φαίνονται σαν καινούρια. Επίσης, τα platformed δίπατα sneakers συνεχίζουν να είναι must και μας αρέσουν πολύ τα chunky σχέδια, που ταιριάζουν ιδανικά με τα mini. Αν πάλι είσαι fun των sneakers με δίχτυ, και προτιμάς τα πιο αθλητικό look που δίνουν, τότε μπορείς να επιλέξεις και κάποια σχέδια με διχρωμίες, όπως το μαύρο ή το ροζ.

https://www.instagram.com/reel/CiK616poMwy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όποια και αν είναι η επιλογή σου, μην ξεχάσεις και ένα μικρό styling trick που μπορεί να κάνει τα σύνολα σου ακόμη πιο ενημερωμένα. Είναι τα πολύχρρωμα κορδόνια, τα οποία είναι μεγάλη τάση. Τώρα μπορείς να βρεις ακόμη και printed κορδόνια με φανταστικά σχέδια και αποχρώσεις, που θα αλλάξουν το τρόπο που βλέπεις τα λευκά sneakers.

Παρακάτω τα καλύτερα σχέδια της αγοράς μόνο για σένα:

AER1186 L13 1

MIGATO

ss 22 fila 122003 ffw0094 disruptor white 1

NAK SHOES

M42 14916 129 new DSC 9914

ENVIE SHOES

P136X8481A46 0

TED BAKER

ss 22 steve madden 122744 mac white 1

NAK SHOES

P104S3003652 0

TSAKIRIS MALLAS

M15 16924 33 DSC 6039 copy

ENVIE SHOES

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved