5 tips για να αντιμετωπίσεις τον ιδρώτα και 5 αποσμητικά για να διαλέξεις

Το καλοκαίρι στάζεις από τον ιδρώτα και σήμερα θα μάθεις πώς μπορείς να δώσεις ένα τέλος σε αυτό καθώς και 10 αποσμητικά για να διαλέξεις!

Η εφίδρωση και το καλοκαίρι συνήθως πάνε χέρι-χέρι. Όμως, παρόλο που είναι κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό! Καιρός να σπάσεις τον «κανόνα» και αποδείξεις ότι ιδρώτας και καλοκαίρι μπορούν να μη πηγαίνουν μαζί και αυτό θα το κάνεις ακολουθώντας 5 tips που βρήκα για σένα.

Αντί να αφήνεις τον ιδρώτα να στάζει στο πρόσωπό σου όπως οι καταρράκτες του Νιαγάρα κάθε φορά που βγαίνεις έξω για αρκετή ώρα στον ήλιο, μπορείς να εφαρμόσεις μερικές απλές τεχνικές για να απολαμβάνεις τις βόλτες σου χωρίς να σκέφτεσαι κατά πόσο φαίνεσαι σαν…παπί!

11 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της παραλίας

Είτε θέλεις να ακολουθήσεις μια πιο φυσική διαδρομή, είτε ανήκεις στο team του all-in για τις καλύτερες θεραπείες που μπορείς να αγοράσεις δες 5 tips που θα κάνουν το καλοκαίρι σου…πολύ λιγότερο ιδρωμένο.

Βάλε αποσμητικό πριν ξαπλώσεις στα καθαρά σου σεντόνια

Το να βάλεις αποσμητικό στις μασχάλες σου πριν συρθείς στο κρεβάτι μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να ιδρώσεις λιγότερο την επόμενη μέρα. Η πτώση της θερμοκρασίας του σώματός σου τη νύχτα μπορεί να βοηθήσει καλύτερα το αποσμητικό να κάνει τη δουλειά του. Αφού ξυπνήσεις, απλώς εφάρμοσε ξανά και συνέχισε τη μέρα σου χωρίς ιδρώτα.

Απέφυγε τα πικάντικα τρόφιμα

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να δοκιμάσεις τα καυτερά φαγητά που είχες βάλει στο μάτι στο χειμώνα. Δυστυχώς, όλη αυτή η θερμότητα που φέρνεις στο στόμα σου θα μπορούσε να ενισχύσει την εφίδρωση του σώματός σου στα άκρα. Μπορείς σίγουρα να δημιουργήσεις μια ανοχή με την πάροδο του χρόνου, αλλά αν θέλεις να ιδρώνεις όσο το δυνατόν λιγότερο, θα πρέπει πιθανώς να επιμείνεις στις πιο ήπιες γεύσεις.

Χαλάρωσε το μυαλό και το σώμα σου

https://www.instagram.com/p/CgXZ48CLned/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καλοκαίρι έχει να κάνει με τη χαλάρωση, αλλά αυτό είναι δύσκολο να το κάνεις όταν ο ιδρώτας στάζει στο πρόσωπό σου όλη μέρα και όλη τη νύχτα. Αν νιώθεις άγχος τακτικά, θα επιδεινώσει τα πράγματα, γι' αυτό η ηρεμία του σώματός σου μπορεί να κάνει θαύματα και στο θέμα του ιδρώτα. Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να μειώσεις το άγχος σου, όπως βαθιά αναπνοή ή άλλες τεχνικές χαλάρωσης, θα μειώσει την πιθανή διέγερση των νευροδιαβιβαστών που μπορούν στη συνέχεια να διεγείρουν τους ιδρωτοποιούς αδένες σας.

Χαλάρωσε μπροστά στον ανεμιστήρα

Η δροσιά είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για να μην ιδρώσει το σώμα σου οπότε πάρε το αγαπημένο σου αναψυκτικό, βάλε την αγαπημένη σου ταινία και χαλάρωσε απολαμβάνοντας την δροσιά!

Χρησιμοποίησε μαγειρική σόδα σε ευαίσθητες περιοχές



Σε πιο ευαίσθητες περιοχές το αποσμητικό μπορεί να σε ενοχλήσει, ιδιαίτερα το στήθος σου, οπότε δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις λίγη μαγειρική σόδα. Η σόδα μπορεί να ανακουφίσει την περιοχή χωρίς να προκαλεί φαγούρα και ερεθισμούς στο δέρμα σου. μαγειρική σόδα είναι αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδης. Εκτός από το ότι στεγνώνει την υγρασία, αποτρέπει τον ερεθισμό.

νοχζεμα

NOXZEMA

aposmitiko

VICHY

niveaa

NIVEA

ΝΘΧΕ

NUXE

aposmitiko.jpg11

SALT OF THE EARTH

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved