It's summertime - 7 ολόσωμα μαύρα μαγιό για super stylish εμφανίσεις στην παραλία (και όχι μόνο)

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και σου έχω τον απόλυτο οδηγό αγοράς για να διαλέξεις μαύρο, ολόσωμο μαγιό ώστε να είσαι stylish και στην παραλία!

Αυτές τις μέρες, είναι εύκολο να αγχωθείς όταν ψωνίζεις μαγιό. Παρόλο που υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά στυλ εκεί έξω που δεν κολακεύουν ακριβώς κάθε σωματότυπο. Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε ότι είναι αλήθεια, είναι ότι ένα μαύρο, ολόσωμο μαγιό δεν θα σε βγάλει ποτέ λάθος. Ακριβώς όπως ένα LBD, ένα υπέροχο μαύρο μαγιό είναι κλασικό, άνετο και must have item για την γκαρνταρόμπα όλων μας!

Είμαστε ήδη στη διαδικασία ανανέωσης των συρταριών με τα μαγιό μας και ένα μικρό, μαύρο μαγιό, ένα LBS αν θέλεις, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας. Έχοντας αυτό κατά νου, έχω να σου προτείνω 7 μαύρα ολόσωμα μαγιό, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από τετράγωνη λαιμόκοψη μέχρι V-neck, αλλά και με κομψά κοψίματα.

Το λευκό shorts ταιριάζει με όλα τα tops σου - 8 σορτσάκια για να διαλέξεις

Τι να ψάξεις σε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό

Αν θέλεις να βάλεις ένα μαγιό που να δείχνει πάντα καλό, το μαύρο ολόσωμο είναι αυτό που αναζητάς. Διαχρονικό και κομψό με σχεδόν κάθε σχέδιο. Είναι επίσης το item που μπορείς να φορέσεις κυριολεκτικά παντού στις καλοκαιρινές σου διακοπές και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη σεζόν αναζητούμε πολύ χρηστικά κομμάτια!

black swimsuit

Θέλουμε με ένα item να μπορούμε να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς και το μαύρο, ολόσωμο μαγιό είναι ένα από αυτά. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα: Ολόσωμο μαγιό στη θάλασσα για τις βουτιές σου, ολόσωμο μαγιό σε συνδυασμό με ένα jean shorts, χρυσά κοσμήματα και το αγαπημένο σου sneaker ή πέδιλο για την απογευματινή σου, χαλαρή βόλτα. Τόσο stylish και εύκολο.

Πώς να διαλέξω το σωστό, μαύρο ολόσωμο μαγιό

Αλλά πώς μπορείς να είσαι σίγουρη ότι έχεις το τέλειο μαύρο, ολόσωμο μαγιό; Σκέψου τι σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εξέτασε την κάλυψη, τη στήριξη και τα σημεία που προτιμάς να αναδείξεις περισσότερο. Αυτή η σεζόν έχει τόσα πολλά να προσφέρει όταν πρόκειται για μαύρα ολόσωμα, οπότε υπάρχει μια επιλογή για κάθε στυλ, σώμα και προϋπολογισμό.



Συνέχισε το scroll για να δεις 7 μαύρα ολόσωμα μαγιό και να αγοράσεις το δικό σου αγαπημένο!

hm magio

H&M

τεζενισ μαγιο

TEZENIS

calzedonia magio

CALZEDONIA

μανγο μαγιο

MANGO

pink womanmagio

pink woman

ousho magio

OYSHO

macherie magio

MA CHERIE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 καπέλα για στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στην πόλη

Το λευκό shorts ταιριάζει με όλα τα tops σου - 8 σορτσάκια για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved