7 jean shorts για να υποδεχτείς το καλοκαίρι πιο στιλάτη από ποτέ

Τα jean shorts είναι το must have item του καλοκαιριού. Σου έχω 7 προτάσεις, για να επιλέξεις ποιο θα είναι το επόμενο που θα μπει στην ντουλάπα σου!

Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά! Με τη θερμοκρασία να έχει φτάσει ήδη στα ύψη σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και μαζί με αυτό τα αγαπημένα μας items, που είναι «κρυμμένα» στην γκαρνταρόμπα μας κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

Την άνοιξη όταν νιώθουμε τη ζέστη λίγο παραπάνω, σε σημείο που δεν αντέχουμε άλλο τα κολλητά παντελόνια, το πρώτο πράγμα που κάνουμε, πέρα από το να εμφανίσουμε τα πρώτα κοντομάνικα μπλουζάκια, είναι να τακτοποιήσουμε στην ντουλάπα τα πολύ αγαπημένα σε όλες μας… jean shorts!

Balletcore: To ballerina style είναι η νέα τάση που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

Τα jean shorts είναι το must have item του καλοκαιριού

Τα jean shorts είναι το must have item του καλοκαιριού! Πέρα από το ότι είναι κοντά και δεν σε ζεσταίνουν (σε σχέση με τα μακριά, στενά παντελόνια), είναι μια από τις πιο ευέλικτες επιλογές όσον αφορά την καθημερινή, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου.

https://www.instagram.com/p/CcOQgAcrsAp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τζιν σορτς ταιριάζουν υπέροχα με λευκά tops, funky κοσμήματα και τα παπούτσια της επιλογής σου (sneakers ή πέδιλα). Όλα φαίνονται υπέροχα με ένα τζιν σορτς ανάλογα με την περίσταση, φυσικά! Θες να πας μια πρωινή βόλτα στην Αθήνα με τις φίλες σου; Βάλε ένα denim shorts με το αγαπημένο σου T-shirt και sneakers. Και όμως, θα είσαι so in fashion!



Θα βγεις μια βραδινή βόλτα; Και πάλι μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου jean shorts σε συνδυασμό με ένα floral, crop top και τα πέδιλά σου. Απογείωσε το look με το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα και μην ξεχάσεις να βάλεις ένα κολιέ ή σκουλαρίκια!

https://www.instagram.com/p/CcQiemrIYFd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως κατάλαβες τα jean shorts ταιριάζουν με τα πάντα! Γι' αυτό και σήμερα θα πάμε για ψώνια και θα δούμε 7 jean shorts που πρέπει να προσθέσεις ASAP στην ντουλάπα σου.

pink womann

PINK WOMAN

hm shorts

H&M

attrativo shorts

attrativo

toimoi shortss

TOI-MOI

asos shortss

ASOS

mango shortss

MANGO

FUNKYBUDDA SHORTS

FUNKYBUDDHA

Cover photo: @daniellee_esther

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3D μανικιούρ: Η Iris Law δοκίμασε το πιο stylish nail art του καλοκαιριού

Denim παντελόνι ή shorts; 4 τάσεις στα jeans που θα (θέλεις να) φοράς συνέχεια το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved