Shopping time! 10 άνετα party shoes για κάθε εορταστική σου εμφάνιση

Ποιος είπε πως η fab διάθεση δεν μπορεί να ταυτιστεί εύκολα με την άνεση;

Τώρα που μπήκε η εορταστική περίοδος, πρέπει να κάνουμε update την γκαρνταρόμπα μας και να επενδύσουμε στα κατάλληλα παπούτσια για τις βραδινές μας εξόδους - το κερασάκι στη τούρτα για ένα outfit. Αυτά φυσικά δεν είναι άλλα από τα party shoes.



They are made for dancing!

Η επιλογή του σωστού παπουτσιού, είναι πολύ σημαντική, καθώς αυτό είναι η τελική πινελιά που ολοκληρώνει μια εικόνα. Τα παπούτσια που θα επιλέξεις θα κρίνουν επίσης αν θα μπορέσεις να διασκεδάσεις όλο το βράδυ ή αν θα αναγκαστείς να μείνεις καθηλωμένη στην καρέκλα. Μπορεί τα 12ποντα λατρεμένα high heels σου να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται λεπτά και ψηλά, τι νόημα όμως έχουν τα Χριστούγεννα αν δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε όλο το βράδυ με την οικογένεια και τους φίλους μας;

epta_papoytsia_xeimwnas1.jpg

7 shoe trends του χειμώνα - Θα αναδείξουν κάθε outfit σου



Γι’ αυτόν τον λόγο, σου προτείνω φέτος να επιλέξεις παπούτσια που θα σου εξασφαλίσουν την απαραίτητη άνεση, με έναν extra elegant τρόπο. Εντυπωσιακά παπούτσια γεμάτα φτερά, χρώμα και λάμψεις, μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν τα ψηλοτάκουνά σου. Το ίδιο ισχύει και για τα kitten heels, τα χοντρά τακούνια, τις μπαλαρίνες και τα μοκασίνια διακοσμημένα με φιόγκους και πέρλες. Τόλμα να τα συνδυάσεις με καλσόν σε έντονες αποχρώσεις για color-blocking σύνολα.

https://www.instagram.com/p/CTb5IDpompV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθούν λοιπόν 10 άνετα party shoes για κάθε στυλ και περίσταση που θα ντύσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις με μεγάλες δόσεις glam αισθητικής.

party_shoes1.jpg

Mules, H&M

Συνδύασέ τα με ένα little black dress και ένα δερμάτινο τζάκετ. Επίλεξε μια τσάντα με χρώμα για να δώσεις φως στο σύνολό σου.

party_shoes8.png

River Island knot front stiletto heel in bright pink, ASOS

Συνδύασέ τα με ένα ασημί ή γκρι φόρεμα και μια minimal τσάντα.

party_shoes3.png

Δερμάτινο παπούτσι με τακούνι, Mango

Συνδύασέ τα με μια μοβ ή μαύρη ψηλόμεση φούστα με παγιέτες και ένα μαύρο μπουστάκι.

party_shoes4.png

Tsakiris Mallas

Για ένα πολύ κομψό look, φόρεσέ αυτά τα τακούνια με ένα μαύρο παντελόνι, ένα εξώπλατο τοπ και ένα μπλέιζερ με animal print.

Στάσου δεν τελειώσαμε! Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα υπόλοιπα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @maralafontan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ωραιότερα combat boots της αγοράς- Θα τα φοράς με τα πάντα!

8 ζευγάρια μπότες για τις βροχερές μέρες (και όχι μόνο) - Θα τις λατρέψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved