Μην ξεχνάς την ενυδάτωση τον χειμώνα! 10 κρέμες σώματος για τέλεια επιδερμίδα

Για να κάνεις το body care μέρος της καθημερινότητάς σου!

Τον χειμώνα, το δέρμα μας χρειάζεται φουλ ενυδάτωση. Γιατί; Όπως ξέρεις το κρύο, είναι ο νούμερο 1 εχθρός της επιδερμίδας και αυτό, γιατί μας την αφυδατώνει και μας την κάνει πιο ξηρή. Πολλές είναι οι φορές που το δέρμα μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μας φωνάζει «βοήθεια», γιατί ξεχνάμε να το ενυδατώσουμε νομίζοντας ότι δεν το χρειαζόμαστε.

Μπορεί να λες από μέσα σου «Ε, σιγά δεν είναι καλοκαίρι για να βάλω body lotion, το πόδι μου δεν φαίνεται» αλλά σε πληροφορώ ότι τώρα είναι η στιγμή που το δέρμα σου έχει περισσότερο ανάγκη την ενυδάτωση! Ένα απαλό, και λαμπερό δέρμα πρέπει να μας ενδιαφέρει να το έχουμε πάντα ενυδατωμένο, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

skin care

Η επιδερμίδα σου χρειάζεται full ενυδάτωση τον χειμώνα - 10 κρέμες για να διαλέξεις

So, let’s make a body care routine

Μπορεί να μην είσαι πολύ φίλη της περιποίησης σώματος, ή να βαριέσαι λιγάκι να ασχοληθείς με τον όρο «body care» αλλά πιστεύω, τώρα που είσαι μικρή είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξει αυτό και μελλοντικά σίγουρα θα με θυμηθείς! Όσο πιο πολύ φροντίζεις το δέρμα σου, τόσο πιο πολύ κι αυτό θα είναι εντάξει απέναντι σου και θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Αυτό το έχω σαν κανόνα εγώ!

Γι’ αυτό και εγώ, για να σε βάλω στον ίσιο δρόμο, θα σου προτείνω 10 super WOW ενυδατικές κρέμες σώματος, που μυρίζουν φανταστικά και θα λατρεύεις να βάζεις μετά το ζεστό σου μπάνιο, και όποτε νιώθεις το δέρμα σου να σε τραβάει, ζητώντας σου με αυτό το τρόπο…ενυδάτωση!

Διατήρησε το δέρμα σου λαμπερό και…υγιές

Η υγρασία είναι απαραίτητη για την επιδερμίδα σου, καθώς βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων και στη λάμψη.

Οι ενυδατικές κρέμες απλώνονται στο δέρμα εύκολα και με αυτές μπορείς να κάνεις μασάζ με απαλές κινήσεις, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος που με τη σειρά του προσθέτει λάμψη και κάνει το δέρμα λαμπερό και υγιές. Η ενυδάτωση χρησιμεύει για να προσφέρει στο ευαίσθητο δέρμα την ώθηση που χρειάζεται για να επανορθωθεί.

Βοηθά στη μείωση των δερματικών προβλημάτων

Το να συμπεριλάβεις την ενυδατική κρέμα στην καθημερινή σου ρουτίνα βοηθάει στη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος. Το ενυδατωμένο δέρμα είναι πιο υγιές και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ακμής ή της φλεγμονής που προκαλείται από υπερβολική ξηρότητα ή λιπαρότητα.



Αν έχεις λιπαρό δέρμα μπορείς να δοκιμάσεις λοσιόν αντί για κρέμες. Από την άλλη, αν το δέρμα σου είναι πιο ξηρό, τότε αναζήτησε κρέμες με υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι.

Η ενυδάτωση του δέρματος θα γίνει ρουτίνα σου

Η ενυδάτωση βοηθά να «κλειδώσει» η υγρασία του δέρματος δημιουργώντας ένα φράγμα που αποτρέπει την απώλεια υγρασίας. Προμηθεύει επίσης το δέρμα με απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος.

Η ενυδάτωση είναι ευεργετική για όλους και δεν έχει φραγμό ηλικίας. Μπορεί να ωφελήσει το δέρμα σου με πολλούς τρόπους, επομένως εδώ είναι μερικές συμβουλές για να το ενυδατώσεις σωστά και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις λοσιόν ή τις ενυδατικές σου κρέμες.

Πώς να το κάνεις σωστά

Ενυδατώσε το δέρμα σου όσο είναι υγρό, ούτε στεγνό ούτε βρεγμένο. Η ενυδάτωση της βρεγμένης επιδερμίδας είναι άσκοπη καθώς η κρέμα απλώς θα γλιστράει. Άπλωσε την ενυδατική κρέμα στο δέρμα σου και ξεκίνα να κάνεις μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Να ενυδατώνεις το σώμα σου όσο πιο συχνά γίνεται! Μην περιμένεις πρώτα να αφυδατωθεί ή να το νιώθεις ξηρό για να αρχίσεις να το ενυδατώνεις. Σε καμία περίπτωση μην τρίβεις το δέρμα σου με την κρέμα. Η επιδερμίδα μας θέλει φροντίδα και απαλές κινήσεις, όχι βίαιες!

Μην ξεχνάς! Επίλεξε μια ενυδατική κρέμα που είναι ιδανική για τον τύπο του δέρματός σου, καθώς αυτό που λειτουργεί για άλλους μπορεί να μην λειτουργεί σε εσένα!



Πάμε να δούμε;

bioten body

BIOTEN-Beloved Vanilla Γαλάκτωμα Σώματος

Μμμμ, λατρεύουμε τη βανίλια! Θα μυρίζεις...υπέροχα.

le petit

LE PETIT MARSEILLAIS-Γαλάκτωμα Με Βούτυρο Καριτέ, Γλυκό Αμύγδαλο & Έλαιο Αργκάν

Σου έχω πει πόσο λατρεύω το βούτυρο καριτέ;

nivea coconut

NIVEA-Body Souffle Coconut & Monoi Oil

Μετά το μπάνιο σου να μυρίζεις...καρύδα. Ό,τι καλύτερο!

seventeen whitemusk

SEVENTEEN-Purple Magic Musk Body Silk

Super επιλογή!

apivita honey

APIVITA-Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Royal Honey

Κρέμα σώματος για πλούσια ενυδάτωση. Θα μυρίζεις γλυκά, σαν μέλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς το setting spray θα απογειώσει το μακιγιάζ σου (+9 για να διαλέξεις)

It’s Christmas time! 10 (καθόλου βαρετά) δώρα που μπορείς να πάρεις στο αγόρι σου


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved