Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει! 7 φούστες για την περίσταση και για κάθε μέρα

Το must-have ρούχο για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, το οποίο θα φοράς ξανά και ξανά.

Η 28η Οκτωβρίου πλησιάζει και είμαι σίγουρη ότι έχεις αφιερώσει ώρες στο σχολείο με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σου σε πρόβες για την ώρα της παρέλασης. Η Εθνική μας επέτειος είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξεις το σωστό outfit.

H φούστα της παρέλασης

Η σκουρόχρωμη φούστα και το λευκό πουκάμισο είναι η επίσημη ενδυμασία της παρέλασης στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας. Η φούστα που θα επιλέξεις πρέπει να είναι κατάλληλη για την περίσταση. Μην το παρακάνεις και βάλεις ό,τι πιο sexy βρεις μπροστά σου.

Τα ωραιότερα combat boots της αγοράς- Θα τα φοράς με τα πάντα!

Μη σκεφτείς λοιπόν καν να φορέσεις μία super mini φούστα που έχεις στην ντουλάπα σου, ή να αφήσεις το πουκάμισο ελάχιστα ανοιχτό. Περιττό να πω ότι οι γόβες δεν αποτελούν πρόταση, αντίθετα επίλεξε να φορέσεις τις αγαπημένες σου μπαλαρίνες ή ένα ζευγάρι loafers. Εσύ που είσαι λίγο πιο αθλητικός τύπος, μη διστάσεις να φορέσεις λευκά sneakers για να ολοκληρώσεις κομψά την εμφάνισή σου.

Πώς θα γίνει φέτος η παρέλαση- Τα μέτρα λόγω covid-19

Κανονικά θα διεξαχθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου σε ολόκληρη τη χώρα. Οι παρελάσεις και οι καταθέσεις στεφάνων θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας. Με λίγα λόγια όλοι θα φορούν μάσκες προστασίας και θα τηρούν όσο είναι δυνατόν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου

Στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα γιορτάζει την είσοδο της στον πόλεμο του 1940. Ο εορτασμός αφορά όλο το έπος του 1940 και τις επιτυχίες της χώρας μας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ουσιαστικά η ημερομηνία αυτή είναι η ημέρα που η Ελλάδα μπήκε στον πόλεμο, όταν ειπώθηκε στους Ιταλούς το περίφημο «ΟΧΙ» του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας, Ιωάννη Μεταξά.



7 ζευγάρια σκουλαρίκια για στυλάτες εμφανίσεις- Ταιριάζουν με όλα!

Κάνε τώρα scroll για να δεις όλες τις φούστες που ξεχώρισα για εσένα.

fousta1

H&M

Η λεπτομέρεια με τα κουμπιά κάνει τη διαφορά.

fousta2

PINK WOMAN

Τη φοράς άνετα και στη βόλτα με τις φίλες σου.

fousta3

ASOS

Αν είσαι αθλητικός τύπος, αυτή η φούστα σου ταιριάζει.

fousta4

ATTRATTIVO

Και στις βραδινές εξόδους σου θα καταευχαριστηθείς αυτήν τη φούστα.

fousta5

TOI-MOI

Τόσο mini όσο πρέπει για την περίσταση.

fousta6

MANGO

Mini, αλλά καθόλου προκλητική.

fousta8

BENETTON

Η λεπτομέρεια με την πιέτα την κάνει fashion forward.

Πηγή κεντρικής: @laura_lecorre

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved