Πολλή ζέστη κορίτσια! 11 ανεμιστηράκια τσέπης σκέτη γλύκα

Δεν υπάρχει πιο απαραίτητο gadget αυτήν τη στιγμή!

Τέτοια ζέστη δεν έχω ξαναζήσει, το ομολογώ! Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών με έχει κάνει να έχω σχεδόν πάρει αγκαλιά το air condition και να έχω τη βεντάλια στα χέρια μου για να κάνω αέρα όταν χρειάζεται να βγω εκτός.

Αυτό έπαθα και προχθές! Έτυχε να πρέπει να πάω κάπου, πήρα τη βεντάλια μου και… πιάστηκε το χέρι μου πάνω-κάτω, πάνω-κάτω. «Δεν γίνεται άλλο, Μαρία», είπα στον εαυτό μου. Όλο και κάποια λύση θα υπάρχει για να δροσίζεσαι όσο κινείσαι. Και τη βρήκα. Ανεμιστηράκι τσέπης. Αυτή είναι η λύση… στον καύσωνα!

40 βαθμοί λιώνει το κορμί! 8 face mist για να την παλέψεις με τον καύσωνα

Τρέλα με το ανεμιστηράκι

Που λες, αγόρασα ένα τρομερό ανεμιστηράκι τσέπης και όταν πήγα για καφέ με τις κολλητές μου το έβγαλα εκεί μπροστά τους για να δροσιστώ. Εκείνες είχαν σκάσει με αφημένα χαλαρά τα μαλλιά τους κι εγώ… έβγαλα το μαγικό μου gadget σαν κυρία.

Πανικός στο τραπέζι μας, όπως καταλαβαίνεις! Όλες ήθελαν να μου το βουτήξουν και «για δώσε και σε μένα λίγο, βρε Μαρία» και «για να δω κι εγώ». Κάπως έτσι όλες παρήγγειλαν από ένα για να βρω κι εγώ την υγειά μου.

via GIPHY

Ανεμιστηράκι τσέπης ΟΛΕ!

Τι πίστευες; Ότι θα σε άφηνα έτσι; Όχι, βέβαια! Παρακάτω, αλλά και στην gallery, έχω βρει τα έντεκα πιο φανταστικά mini ανεμιστηράκια, τα οποία κυριολεκτικά χωρούν παντού. Και στην τσάντα σου και στην τσέπη σου. Είναι το must-have gadget όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει ψηλά, όπως έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες, girl.



Και για να εξηγούμαστε. Δεν σου βρήκα ό,τι κι ό,τι. Ανακάλυψα mini ανεμιστήρες με τη Hello Kitty, σε ροζ, πράσινο και κόκκινο χρώμα. Πραγματικά, είναι τόσο cute που θα τα λατρέψεις αμέσως και όλοι- ΜΑ ΟΛΟΙ- θα θέλουν να στα… βουτήξουν.

ANEMISTIRAS1

Ανεμιστηράκι Χειρός Mini Primo (το βρήμακε στο public.gr)

Όλα τα χρώματα δεν είναι τέλεια;

anemistiras2

Sentio Ανεμιστήρας Χειρός Pink (το βρήκαμε στο plaisio.gr)

Εντάξει, αυτός είναι πιο διακριτικός!

anemistiras3

Sentio Ανεμιστηράκι Χειρός Cactus (το βρήκαμε στο plaisio.gr)

Φοβερός ο κάκτος-ανεμιστήρας. Τι να λέμε τώρα!

anemistiras4

Ανεμιστηράκι Χειρός Με Σύστημα Ψεκασμού - Ροζ (το βρήκαμε στο public.gr)

Super girly σχέδιο!

anemistiras5

Ανεμιστηράκι Με Usb Και 2 Ταχύτητες - Μπλε (το βρήκαμε στο public.gr)

Δεν θα το αφήνεις από τα χέρια σου!

Πού πας καλέ; Περίμενε! Σου' χω κι άλλους έξι mini ανεμιστήρες στην gallery!

Cover photo: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved