40 βαθμοί λιώνει το κορμί! 8 face mist για να την παλέψεις με τον καύσωνα

Το μαγικό μπουκαλάκι που χρειάζεσαι ASAP!

Η ζέστη σήμερα δεν παλεύεται! Ο υδράργυρος πραγματικά έχει χτυπήσει «κόκκινο» και εύχομαι να βρίσκεσαι κάτω από την άνεση του air condition σου ή σε μια ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα για να μπορείς να δροσιστείς.

Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, φρόντισε να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου με μπόλικο νερό, αλλά… και την επιδερμίδα σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από το μπουκαλάκι με το νερό σου πρέπει να έχεις παντού μαζί σου κι ένα face mist. Έτσι, βρε παιδί μου, για να ψεκάζεσαι όταν θέλεις να δροσιστείς.

DIY: Φτιάξε μόνη σου το πιο δροσιστικό face mist

Τι είναι το face mist

Το face mist είναι ένα ενυδατικό spray, πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, τα οποία έχει ανάγκη η επιδερμίδα σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών.

Αυτές τις μέρες, δηλαδή, το face mist είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Είναι εκείνο το μαγικό μπουκαλάκι που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου ή στο νεσεσέρ παραλίας- ανάλογα το πού βρίσκεσαι- και να ψεκάζεις την επιδερμίδα σου όταν αναζητά μια ανάσα δροσιάς. Όταν θέλει λίγη ενυδάτωση.

https://www.instagram.com/p/CP5DDd4HVLe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery έχω συγκεντρώσει οκτώ face mist που κι εγώ λατρεύω και δεν αποχωρίζομαι τέτοιες μέρες! Check!

Ο σωστός τρόπος χρήσης

Δεν υπάρχει κάπου δυσκολία. Βγάζεις από την τσάντα το face mist και… ψεκάζεις το πρόσωπό σου με κλειστά μάτια πάντοτε. Μπορείς, αν θέλεις, να ψεκάσεις και τον λαιμό ή το ντεκολτέ, αλλά και τα χέρια σου για να δροσιστείς.



Και μην το φοβηθείς! Δεν πρόκειται να χαλάσει το μακιγιάζ σου.

Cover photo: @mermaidforyou.ca

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved