Fashion alert! 10 ολόσωμα shorts για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Το πιο ευκολοφόρετο ρούχο της σεζόν.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και εν μέσω μιας ακόμη καυτής εβδομάδας στην πρωτεύουσα. Ο υδράργυρος παραμένει στα ύψη και ειλικρινά εύχομαι να βρίσκεσαι κάτω από μια ξαπλώστρα φορώντας το αγαπημένο σου μαγιό όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Καθημερινά όλες θέλουμε να είμαστε άνετες, δροσερές και στυλάτες. Το ντύσιμό μας οφείλει να προσαρμοστεί στην εποχή και φυσικά να τονίζει σωστά τα δυνατά μας σημεία. Κάθε κοπέλα θέλει να δείχνει περιποιημένη τόσο στην παραλία όσο και στη βόλτα ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ο καιρός μας αναγκάζει να φοράμε όσο λιγότερα ρούχα γίνεται.

Summer blues! 10 μπλε μπικίνι που κολακεύουν κάθε επιδερμίδα (μαυρισμένη ή όχι)

Το ολόσωμο σορτς είναι το must-have του καλοκαιριού

Τα ολόσωμα σορτς (ή αλλιώς playsuits) είναι αναμφίβολα η καλύτερη λύση αυτήν την περίοδο, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να το φορέσεις σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις όπως στην παραλία, στο φαγητό, στη βόλτα, ή στη βραδινή σου έξοδο.

https://www.instagram.com/p/CRuZzUwnLwD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ολοκλήρωσε το look σου με τα κατάλληλα παπούτσια (σανδάλια, sneakers ή ό,τι άλλο σου αρέσει) και αξεσουάρ και ετοιμάσου να καταπλήξεις τους πάντες με το στυλ σου.

Πώς να το φορέσεις

1) Ολόσωμο σορτς+πλατφόρμες+ clutch bag...για τη βραδινή σου έξοδο.

2) Ολόσωμο σορτς+σανδάλια+καπέλο... για τη βόλτα στην πόλη.

3) Ολόσωμο σορτς+μαγιό+σαγιονάρες...στην παραλία και το beach bar.

Πηγή κεντρικής: @haileybieber

10 μαύρα mini φορέματα για τις βραδινές σου εξόδους



Shopping Guide: 5 αέρινα σορτσάκια για κάθε καλοκαιρινή βόλτα

Στην gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα 10 από τα ωραιότερα ολόσωμα σορτς της αγοράς ώστε να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved