10 μαύρα mini φορέματα για τις βραδινές σου εξόδους

Το little black dress δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Εάν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου, τότε αυτό είναι αναμφίβολα το mini μαύρο φόρεμα (aka little black dress). Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και ταιριάζει σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις.

Shopping Guide: 5 μαύρα σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σου

Αναλόγως πάντα το στυλ του φορέματος που έχεις μπορείς να το συνδυάσεις κατάλληλα για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Από το πρωί στην παραλία, μέχρι το βράδυ στο κλαμπ είναι το ιδανικό κομμάτι. Το μαύρο είναι το πιο διαχρονικό και αγαπημένο χρώμα, ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και είναι η no1 λύση για τα βραδινά σου looks.

Εάν είσαι από τα κορίτσια που τους αρέσει να βγαίνουν καθημερινά για cocktails με την παρέα τους, τότε πολλές φορές έχεις αναρωτηθεί τι να φορέσεις για να δείχνεις κομψή και εντυπωσιακή. Εάν λοιπόν έχεις εξαντλήσει όλα σου τα ρούχα, ήρθε η ώρα να δώσεις μια ακόμη ευκαιρία στο little black dress σου. Πιάσε τα μαλλιά σου μια ψηλή αλογοουρά ή κάνε ένα wet look, φόρεσε ένα έντονο κραγιόν, ένα ζευγάρι σανδάλια και είσαι έτοιμη!



Πώς να το φορέσεις

1) Με τα αγαπημένα σου σανδάλια

2) Με πλατφόρμες

3) Με mules

4) Με sneakers

5) Με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Shopping guide: 5+1 φούστες που θα κάνουν πιο στυλάτο το καλοκαίρι σου



Πηγή κεντρικής: @haileybieber

via GIPHY

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα 10 από τα ωραιότερα μαύρα mini φορέματα για να πάρεις ιδέες και να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved