Shopping guide: 9 body mist που μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου

Δεν ενυδατώνουν απλά! Μοσχοβολάνε κιόλας!

Χωρίς το άρωμά μου δεν πάω πουθενά! Νόμος! Έχει τύχει, δηλαδή, να φύγω από το σπίτι, να κατέβω στο γκαράζ και να γυρίσω πάλι, γιατί είχα ξεχάσει να ψεκαστώ. Το άρωμα για μένα, όπως καταλαβαίνεις, είναι ένας τρόπος να αφήσω το αποτύπωμά μου όπου βρεθώ κι όπου σταθώ.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο, λατρεύω τα body mists. Τα θεωρώ πιο ανάλαφρα, πιο φρέσκα, πιο δροσερά. Και για αυτό τα προτιμώ βάζοντας το άρωμά μου σε… μια γωνία ή απλά χρησιμοποιώντας το πιο σπάνια.

https://www.instagram.com/p/BfVuiugBRdq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πού πας χωρίς body mist;

Ξέρεις κάτι; Το body mist είναι η πιο βολική και οικονομική λύση για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα. Το κουβαλάς στην τσάντα σου, στην τσάντα θαλάσσης και το έχεις μέσα στο σπίτι για να ψεκάζεσαι όποτε θέλεις. Έτσι, και δροσίζεσαι και ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου σε χρόνο dt.

Και, βέβαια, μυρίζεις υπέροχα. Ειδικά, μάλιστα, αν διαλέξεις ένα από τα εννέα body mists, που σου βρήκα στην παρακάτω gallery θα… κάψεις καρδιές. Θα σε σταματούν στον δρόμο να σε ρωτούν τι άρωμα φοράς. Αλήθεια. Γιατί αυτά τα body mists μυρίζουν πολύ πιο ωραία από το άρωμά σου. Ναι!



Μην αμελήσεις την «κανονική» ενυδάτωση

Οκ! Λέμε ότι το body mist ενυδατώνει, αλλά είναι πιο πολύ για το άρωμα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς στην καθημερινότητά σου την ενυδατική κρέμα σώματος, το ενυδατικό λάδι ή το body butter σου.

Οι κρέμες σώματος που έχω συγκεντρώσει εδώ θα σε τρελάνουν!

Αυτά τα προϊόντα μπορούν να ενυδατώσουν σε βάθος το δέρμα σου, ώστε να είναι απαλό και λαμπερό κάθε μέρα. Trust me!

Cover photo: @bodymistbyhoalaco

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved