Shopping Guide: 8 πορτοκαλί items για υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Θα προσθέσουν χρώμα και στυλ σε κάθε σου look.

Το πορτοκαλί είναι ένα καλοκαιρινό, έντονο χρώμα και αγαπημένο πολλών κοριτσιών. Το έχουμε δει σε βιτρίνες, το έχουμε εντοπίσει στα αγαπημένα μας μοντέλα-celebrities στο Instagram αλλά η αλήθεια είναι ότι εξακολουθεί να μας προβληματίζει.

Δεν είναι λίγες εκείνες που το φοβούνται (ναι, κι εγώ ανάμεσά τους) γιατί είναι αρκετά ζωηρό χρώμα που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζουμε πώς να το συνδυάσουμε σωστά για να το εντάξουμε αργότερα στα καθημερινά μας looks.

https://www.instagram.com/p/CNeCyy2F1Q0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτός είναι φαντάζομαι και ο λόγος που έχουμε ελάχιστα (ή και καθόλου) πορτοκαλί ρούχα στην γκαρνταρόμπα μας. Oι φετινές μεγάλες τάσεις της μόδας απαιτούν χρώμα (ναι και πορτοκαλί!) γι' αυτό πρέπει φέτος να ξεπεράσεις τυχόν φοβίες και να το τολμήσεις.

Πώς μπορείς να βάλεις πορτοκαλί στο ντύσιμό σου

Αρχικά μπορείς να προσθέσεις πορτοκαλί αξεσουάρ στα μονόχρωμα looks σου όπως ένα καπέλο, ένα ζευγάρι γυαλιά, μία τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φωτίσουν το σύνολο και δεν θα δείχνουν ποτέ υπερβολικά.

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και ξεχωρίσαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα πορτοκαλί items της αγοράς για να τα προσθέσεις στη ντουλάπα σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved