Shopping Guide: 10 βερνίκια νυχιών που «φωνάζουν» καλοκαίρι

Κάνε μανικιούρ με τα πιο φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Πίστεψέ το! Μπορεί να ήρθε νωρίς και… εκεί που δεν το περιμέναμε, αλλά είναι γεγονός. Ήρθε – επιτέλους – η στιγμή που θα φορέσουμε τα υπέροχα καλοκαιρινά μας outfits, που θα κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα, που θα βάλουμε χρώμα στη ζωή και στην καθημερινότητά μας. Δεν ανυπομονείς κι εσύ να τα κάνεις όλα αυτά; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Τέρμα, λοιπόν, στα σκούρα και μουντά χρώματα στα ρούχα και αξεσουάρ μας. Τέλος και στα μαύρα και μπορντό βερνίκια νυχιών. Ώρα να κάνουμε πιο φωτεινά και eye-catching μανικιούρ, τα οποία… θα «φωνάζουν» καλοκαίρι. Έλα, παραδέξου το! Κι εσένα σου φτιάχνει η διάθεση όταν βλέπεις ένα κομψό κίτρινο, κόκκινο ή κοραλλί nail art. Και σίγουρα θέλεις να το δοκιμάσεις στα δικά σου νύχια.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο χρωματιστά και λαμπερά βερνίκια νυχιών, που θα βρεις αυτήν τη στιγμή σε φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα καλλυντικών. Και τι χρώματα δεν εντοπίσαμε! Τιρκουάζ, κίτρινο και κοραλλί, κόκκινο, πορτοκαλί και ροδί!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τον απόλυτο καλοκαιρινό οδηγό αγοράς για βερνίκια νυχιών και… δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Πάρε τον χρόνο σου, δες ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα σου και καλό beauty shopping, girl!

Cover photo: @essie

Διάβασε ακόμα: Έλληνες φοιτητές δημιούργησαν εικονικό χωριό για το απόλυτο beauty shopping

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved