Shopping guide: 8 κόκκινα κομμάτια που θα απογειώσουν όλα σου τα looks

Ήρθε η ώρα να βάλεις χρώμα και καλοκαιρινή διάθεση στην γκαρνταρόμπα σου.

Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο θηλυκά και αγαπημένα χρώματα όλων των κοριτσιών. Ζωηρό, έντονο και ευχάριστο, καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα και μας κάνει να ξεχωρίζουμε κάθε φορά που το επιλέγουμε.

Ιδανικό για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας looks, αφού θα προσθέσει cool vibes και girly διάθεση στη συνολική μας εικόνα. Ταιριάζει άψογα με το λευκό, το μαύρο και το κίτρινο χρώμα. Αν είσαι αρκετά τολμηρή θα μπορούσες να δοκιμάσεις τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό, δηλαδή κόκκινα με μωβ items, για να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον.

Δεν είναι λίγες οι celebrities που τόλμησαν το total red look και μας εντυπωσίασαν με το στυλ τους (Κylie Jenner, Dua Lipa κ.ά). Τα αγαπημένα μας εμπορικά καταστήματα είναι ξανά ανοιχτά και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αναζητήσουμε, να δοκιμάσουμε και αργότερα να αγοράσουμε τα πιο hot ρούχα της σεζόν.

Κόκκινα φορέματα, φούστες, σορτς και πουκάμισα που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε είναι εδώ και περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για σένα σε θέματα μόδας γι' αυτό κάναμε ήδη μια σύντομη έρευνα αγοράς. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα κόκκινα items που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Δες επίσης: Το νέο μανικιούρ της Kylie Jenner θα το προτιμούσαμε σε πιο κοντά νύχια

https://www.instagram.com/p/CNGIIXiHhdX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @thefashionfraction

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved