Shopping guide: 7 lip balm για βελούδινα χείλη στο πι και φι

Ώρα να ανανεώσεις τη συλλογή με τα lip balm σου, δεν νομίζεις;

Η μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό μάς έχει ταλαιπωρήσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον, δεν μας επιτρέπει να φοράμε τα κραγιόν και lip gloss μας και να τα χαιρόμαστε. Δυστυχώς, εδώ και μήνες που τη φοράμε σε κάθε δραστηριότητά μας, τα κραγιόν έχουν χωθεί βαθιά στην άκρη του νεσεσέρ μας.

Επιπλέον, η μάσκα, που τρίβεται στα χείλη μας, έχει κάνει τη συγκεκριμένη περιοχή εξαιρετικά ευαίσθητη. Κι εσύ δεν έχεις παρατηρήσει τα χείλη σου να είναι αρκετά ταλαιπωρημένα, ίσως και σκασμένα; Ε, η μάσκα είναι υπαίτια μαζί με τη… δική σου αμέλεια.

Βλέπεις, τα χείλη θέλουν κι αυτά τη φροντίδα τους, όπως άλλωστε και το υπόλοιπο πρόσωπο. Έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, ώστε να παραμένουν ζουμερά και λαμπερά. Να μην ξηραίνονται και μας δημιουργούν την αίσθηση τραβήγματος. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα σώσεις τώρα την κατάσταση των χειλιών σου, μην ανησυχείς.

Υπάρχει λύση και είναι το lip blam. Ναι! Χρειάζεσαι ένα πολύ ενυδατικό lip balm, που θα θρέψει και θα αναδομήσει τα χείλη σου για να μπορείς μετά άνετα να φοράς το κραγιόν ή το lip gloss σου και κάτω από τη μάσκα σου. Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις τα επτά πιο υπέροχα lip balm της αγοράς, που πρέπει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου. Άλλα είναι διάφανα, άλλα έχουν ένα ζουμερό χρώμα και… υπόσχονται να σου χαρίσουν χείλη για φίλημα στο πι και φι.

Cover photo: @alifeadjacent

Διάβασε ακόμα: Μήπως η κατανάλωση γάλακτος σού προκαλεί ακμή;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved