Shopping guide: 10 μάσκες μαλλιών για να αποκτήσεις μεταξένια απαλότητα

Ο ιδανικός οδηγός αγοράς που θα σε βοηθήσει να γίνεις κι εσύ μία… Ραπουνζέλ!

Τα μαλλιά είναι για όλα τα κορίτσια ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησής τους. Όλες μας νιώθουμε όμορφα όταν τα μαλλιά μας είναι λαμπερά, απαλά και εκπέμπουν υγεία, ενώ όταν φριζάρουν και είναι άγρια, θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί. Κάπως έτσι δεν αισθάνεσαι και εσύ στις bad hair days σου; Λογικό!

Αναρωτήθηκες, όμως, ποτέ ότι ίσως εσύ να φταις που έχεις πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και πως κάτι κάνεις λάθος; Συνήθως εμείς έχουμε την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στα μαλλιά και στην επιδερμίδα μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον παραλείπεις ένα σημαντικό βήμα στη hair care routine σου.

Ο λόγος για τη… μάσκα μαλλιών. Ίσως να θεωρείς πολύ βαρετό αυτό το step, ίσως να πιστεύεις ότι είναι πανομοιότυπο με το conditioner, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Περίπου δύο με τρεις φορές την εβδομάδα θα πρέπει να απλώνεις στις άκρες των μαλλιών σου μία μάσκα, αν βέβαια θέλεις να είναι λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη η τρίχα σου.

Βλέπεις, η μάσκα μαλλιών κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει το σαμπουάν σου. Δηλαδή, ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί την τρίχα με αποτέλεσμα αυτή στο τέλος να είναι μεταξένια και βελούδινη. Κατάλαβες τώρα γιατί επιμένουμε τόσο πολύ;

Και για να σε βοηθήσουμε περισσότερο, εμείς κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και βρήκαμε 10 υπέροχες μάσκες μαλλιών, που κυριολεκτικά κάνουν θαύματα. Ανακάλυψέ τις στην παρακάτω gallery, κάνε την ηλεκτρονική παραγγελία σου και σε λίγες μόνο χρήσεις θα δεις πως θα αρχίσεις να λαμβάνεις άπειρα κομπλιμέντα για τα μαλλιά σου.

Διάβασε ακόμα: Easter season! 20 nail art που θα σε βάλουν σε πασχαλινή διάθεση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved