Shopping Guide: 5+1 old school t-shirts που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Το απόλυτο item αυτής της περιόδου.

Όπως σου έχουμε τονίσει αρκετές φορές, η βιομηχανία της μόδας δεν σταματά ποτέ να φέρνει στη ζωή μας νέες τάσεις. Κάθε σεζόν ερχόμαστε αντιμέτωπες με cool trends τα οποία αρκετές φορές μας αρέσουν και άλλες όχι και τόσο. Υπάρχουν ωστόσο μερικά κομμάτια της ντουλάπας μας που δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν να είναι in και trendy.

Ήρθε η στιγμή που όλη η γενιά των 90's θα πάρει το αίμα της πίσω. Τα oldschool t-shirts που φορούσε η μεγάλη μας αδερφή στα εφηβικά της χρόνια επιστρέφει δυναμικά αυτή τη χρονιά. Όλα δείχνουν πως το trend κάνει δυναμικό comeback το 2021 και αναμένεται να κυριαρχήσει.

Τα old school t-shirts μας αρέσουν πολύ είτε είναι με στάμπες, είτε πολύχρωμα, είτε απλα και λιτά για καθημερινές εμφανίσεις. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσένα γι'αυτό σου δίνουμε τις προτάσεις μας ώστε να τα φορέσεις με απόλυτη επιτυχία. Ας ξεκινήσουμε με τον συνδυασμό κόκκινου και denim.

Το τζιν παντελόνι σου ταιριάζει με όλα ιδανικά όμως με ένα μπλουζάκι σε έντονο χρώμα. Τα μαύρα και λευκά t-shirts παραμένουν πρόταση για ακόμη μια φορά αφού συνδυάζονται πανεύκολα και δείχνουν πολύ cool. Το μόνο που χρειάζεται εσύ να κάνεις είναι μια βόλτα στα αγαπημένα σου online καταστήματα. Βρες το μπλουζάκι που ταιριάζει στο προσωπικό σου γούστο και κάν'το δικό σου.

Δες επίσης: Kim Kardashian: Δημοσίευσε το πιο αξιολάτρευτο video με την κόρη της (video)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα t-shirts που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις αυτή τη σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @levis



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved