Shopping Guide: Μάλλινα γάντια για να προστατευθείς από το κρύο με στυλ

Βρήκαμε τα ωραιότερα ζευγάρια της αγοράς.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» χτύπησε την χώρα μας με αποτέλεσμα να ξυπνήσουμε και να αντικρίσουμε ένα άκρως χιονισμένο τοπίο. Το κρύο είναι πολύ τσουχτερό οπότε για την ώρα #ΜένουμεΣπίτι αγκαλιά με μια κούπα ζεστό τσάι και τον υπολογιστή μας για τις ώρες της τηλεκπαίδευσης.

Οι περισσότερες περιοχές αυτή τη στιγμή είναι γεμάτες χιόνι ακόμη και στο κέντρο της Πρωτεύουσας. Πριν βγεις λοιπόν έξω για να φτιάξεις χιονάνθρωπο φρόντισε να πάρεις μαζί σου το πιο must αξεσουάρ των ημερών. Ποιό είναι αυτό; Αναφερόμαστε φυσικά στα μάλλινα γάντια. Μαλακά, ζεστά και στυλάτα, θα σε προστατεύσουν άμεσα από τον παγετό ενώ παράλληλα θα προσθέσουν χρώμα στην εμφάνισή σου.

Σήμερα μπορεί τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά λόγω Κορονοϊού ωστόσο έχεις τη δυνατότητα να βρεις ό,τι θες στην ιστοσελίδα των αγαπημένων σου brands. Μην ξεχνάς πως ο Φεβρουάριος είναι μήνας εκπτώσεων οπότε αξίζει να εκμεταλλευτείς όλες τις προσφορές και να αγοράσεις τα πιο cool γάντια της σεζόν. Εμείς κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα ώστε να βρούμε μερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια.

Δες επίσης: Shopping Guide: 10 μολύβια φρυδιών που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα γάντια που εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα.

https://www.instagram.com/p/CJl_tnXD1Z4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CJeGKWkn2DX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved