Shopping Guide: 5+1 υπέροχα μποτάκια που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Βρήκαμε τα ωραιότερα ζευγάρια αυτής της σεζόν.

Αυτός ο μήνας είναι μάλλον ο αγαπημένος μας αφού οι εκπτώσεις συνεχίζονται ως τις 27 Φεβρουαρίου. Με λίγα λόγια ήρθε η στιγμή να βάλεις την μάσκα προστασίας σου και να βγεις για ψώνια στα αγαπημένα σου καταστήματα (αφού προηγουμένως έχεις κλείσει ραντεβού). Αν πάλι βαριέσαι, μην ανυσηχείς αφού πλέον με ένα κλικ μπορείς να αγοράσεις τα πιο στυλάτα items και να τα παραλάβεις άμεσα στην πόρτα σου.

Τα παπούτσια είναι αναμφίβολα το πιο απαραίτητο και αγαπημένο κομμάτι της εμφάνισής μας. Μας συντροφεύουν παντού χαρίζοντας άνεση και ακαταμάχητο στυλ. Είτε είναι αθλητικά, μποτάκια ή ψηλοτάκουνα εξακολουθούν να μας αρέσουν πολύ και για πάντα. Η αλήθεια είναι πως όλες μας διαθέτουμε μεγάλη συλλογή υποδημάτων ωστόσο πάντα θα βρεθεί ένα ακόμη ζευγάρι που αξίζει να προστεθεί στο καλάθι των αγορών μας.

Βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω της χειμερινής σεζόν οπότε τα μποτάκια παραμένουν η πιο σωστή και stylish επιλογή για τα καθημερινά μας looks. Μποτάκια με χαμηλό τακούνι, western boots ή τελείως φλατ είναι μόνο μερικά από τα είδη που αξίζει να δοκιμάσεις και αργότερα να φορέσεις. Το μαύρο χρώμα είναι πάντα το πιο ασφαλές ωστόσο μην διστάσεις να επενδύσεις σε ένα καφέ ή κόκκινο ζευγάρι παπουτσιών που θα κάνει τη διαφορά.

Δες επίσης: Ένα αγαπημένο all-time-classic βιβλίο γίνεται σειρά

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα μποτάκια που εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @chicisimo

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved