Shopping guide: 10 λάδια μαλλιών που θα σου φανούν χρήσιμα όλο τον χειμώνα

Θα φροντίσουν με τον σωστό τρόπο τα μαλλιά σου!

Μπορεί να πιστεύεις ότι η χειρότερη εποχή για τα μαλλιά σου είναι το καλοκαίρι, διότι ταλαιπωρούνται από το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Και ο χειμώνας μπορεί να βλάψει πολύ την τρίχα σου.

Θα σου εξηγήσουμε… Τον χειμώνα τα μαλλιά αφυδατώνονται από το κρύο της ατμόσφαιρας. Το ίδιο παθαίνουν, όμως, και λόγω της ζέστης από τα κλιματιστικά στους εσωτερικούς χώρους. Ταλαιπωρούνται, επίσης, και από τις σφιχτές αλογοουρές και τους κότσους που πιάνεις για να μη φριζάρουν από την υγρασία.

Ποια είναι η λύση, λοιπόν; Τα λαδάκια μαλλιών. Αυτά τα μαγικά έλαια, που βρίσκονται μέσα σε μικρά, όμορφα μπουκαλάκια και υπόσχονται να κάνουν- και το κάνουν- τα μαλλιά μας υπέροχα. Τα έλαια μαλλιών έχουν την ικανότητα να ενυδατώνουν βαθιά την τρίχα και να τη θρέφουν. Να την κάνουν απαλή και λαμπερή και γενικά να μας βοηθούν να φτάσουμε στο #hairgoal που θέλουμε.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σε πείσουμε να βάλεις στην καθημερινότητά σου το λαδάκι μαλλιών. Βρήκαμε, λοιπόν, τα δέκα καλύτερα έλαια που κυκλοφορούν στην αγορά και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα! Ανακάλυψέ τα, βάλε στο ηλεκτρονικό σου καλάθι αυτό που σε ικανοποιεί και κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο άπλωσε μια μικρή ποσότητα πάνω στα μαλλιά σου. Πολύ σύντομα θα τα δεις να μεταμορφώνονται και να είναι απλά υπέροχα!

Cover photo: @kkrystna

Διάβασε ακόμα: Η Kendall Jenner έκανε το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ και πρέπει να το δοκιμάσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved