Shopping Guide: 5+1 ενυδατικές κρέμες που πρέπει να αρχίσεις να φοράς κάθε μέρα

Θα νιώσεις αμέσως πολύ δροσερή την επιδερμίδα σου!

Είσαι μικρή, το ξέρω! Όσον αφορά την ομορφιά, αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα περισσότερο από οτιδήποτε είναι το μακιγιάζ και τα νύχια σου. Θέλεις να ξέρεις πώς θα κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner, ποιο κραγιόν σού ταιριάζει περισσότερο και ποιες είναι οι τάσεις στα nail art για το 2021. Νομίζω πως μπορώ να μπω στη θέση σου και να σε καταλάβω.

ΟΜΩΣ! Ως μεγαλύτερη που είμαι θα σου πω ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή να αρχίσεις δειλά-δειλά να ασχολείσαι με τη φροντίδα του προσώπου σου. Προφανώς και δε θα σου πω να κάνεις όσα βλέπεις να κάνει πάνω στην επιδερμίδα της η μαμά σου. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα σου. Είναι μια καλή χρονική στιγμή, ωστόσο, τώρα που είσαι στην εφηβεία να φροντίσεις για την ενυδάτωσή σου.

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το παν για γυναίκες κάθε ηλικίας. Και το πρώτο step που πρέπει να αρχίσεις να εφαρμόζεις από τώρα. Μετά, όταν θα μεγαλώσεις, θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου που ξεκίνησες τόσο νωρίς την ενυδάτωσή σου. Άσε που θα νιώθεις υπέροχα με τη δροσιά που θα σου προσφέρει κάθε μέρα η ενυδατική κρέμα σου.

Για να σε βάλω σε αυτόν τον δρόμο του skincare, λοιπόν, συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery έξι ενυδατικές κρέμες, ιδανικές για τα πρώτα σου βήματα στην περιποίηση της επιδερμίδας. Ανακάλυψέ τις και -γιατί όχι;- ζήτησέ τις ως δώρο για τα Χριστούγεννα. Εντάξει, μαζί με ένα eyeliner!

Διάβασε ακόμα: Google: Αυτές ήταν οι top αναζητήσεις για το styling μαλλιών το 2020

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved