Έχεις σπυράκια; 5+1 concealer ιδανικά για σένα

Γιατί πρέπει να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου ανάλογα με τις ανάγκες της.

Η καθημερινότητά σου με τη μάσκα προστασίας έχει αλλάξει πολύ. Το ξέρουμε και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να κυκλοφορείς παντού και πάντα με καλυμμένα τα τρία τέταρτα του προσώπου σου και να μην μπορείς να πάρεις μια ανάσα, όπως παλιά.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν μπορείς να κάνεις και τα μακιγιάζ που θέλεις. Οι επιλογές σε κραγιόν έχουν περιοριστεί κατά πολύ μιας και δε φαίνονται κάτω από τη μάσκα και το focus δίνεται στην περιοχή των ματιών. Εκεί εστιάζει όποιος σε κοιτάει και εσύ πιθανότατα κάνεις το ίδιο με τους άλλους.

Τι γίνεται, όμως, αν έχεις σπυράκια; Θα τα αφήσεις να σου χαλάσουν το μακιγιάζ και μαζί με αυτό τη διάθεσή σου; Όχι, φυσικά. Εκτός από το γεγονός ότι θα φροντίσεις κατάλληλα την περιοχή μετά και τη συμβουλή του δερματολόγου σου, μπορείς και πρέπει να βρεις το κατάλληλο concealer.

Κονσίλερ, που διαρκεί πάρα πολλές ώρες, έχει απαλή, μεταξένια υφή και ένα πολύ σταθερό αποτέλεσμα. Και επειδή εμείς σκεφτόμαστε και δουλεύουμε για εσένα, ψάξαμε και βρήκαμε τα έξι καλύτερα concealer για σπυράκια, που κυκλοφορούν στην αγορά και στα παρουσιάζουμε παρακάτω. Είναι όλα ένα κι ένα!

body shop

THE BODY SHOP, MATTE CLAY CONCEALER

RADIANT

RADIANT, HIGH COVERAGE CREAMY CONCEALER

MAYBELLINE

MAYBELLINE, SUPER STAY FULL COVERAGE UNDER-EYE CONCEALER

NYX

NYX, CAN'T STOP WON'T STOP CONTOUR CONCEALER

ERRE DUE

ERRE DUE, SOLUTION CONCEALER

DUST AND CREAM JPG

DUST + CREAM, ΚΟΝΣΙΛΕΡ ΥΓΡΟ WAKE UP & CONCEAL UP

Διάβασε ακόμα: 8+1 αχρείαστα gadgets που είδαμε στο Tik-Tok και φτάσαμε να τα αγοράσουμε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved