10 επιτραπέζια παιχνίδια για να μην ξαναβαρεθείς στο σπίτι

Ήρθε η ώρα για λίγο καλό «κάψιμο».

Πες ότι έρχεται η παρέα στο σπίτι. Ναι, σίγουρα θα ασχοληθείς με τις ταινίες, ώστε να βάλετε κάποια να δείτε και, προφανώς, θα μεριμνήσεις για το θέμα των σνακ. Οι movie nights είναι από τις πιο αγαπημένες μας βραδιές και πάντα θα βρίσκονται σε αυτήν την περίοπτη θέση. Αλλά, καλώς ή κακώς, θα έρθουν μέρες που θα θελήσεις να κάνεις κάτι άλλο όσο και να εκτιμάς τον Johnny Depp και τον Timothée Chalamet.

Σε αυτήν την περίπτωση, κανείς δεν είπε όχι σε ένα καλό, πατροπαράδοτο επιτραπέζιο. Είναι ωραία η φάση που δημιουργείται όταν μαζεύονται πολλά άτομα και μπαίνουν στη διαδικασία του παιχνιδιού. Κάποιες φορές, μπορεί ο καθένας να παίζει για τον εαυτό του και άλλες να δημιουργούνται υποομάδες και να μάχονται η μία ενάντια στην άλλη. Όπως και να ‘χει, η παρέα θα έχει τη διασκέδαση που ζητάει.

Στην αγορά, υπάρχουν πολλές επιλογές. Παιχνίδια που εξετάζουν τις γνώσεις σου, άλλα που εστιάζουν στην ικανότητά σου για στρατηγική, και η λίστα συνεχίζεται. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις με βάση τη διάθεση στην οποία βρίσκεσαι την εκάστοτε στιγμή.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις μερικές από τις κλασικές επιλογές επιτραπέζιων παιχνιδιών.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved