3 looks για την πρώτη ημέρα στο σχολείο

Για να γυρίσεις στα θρανία με άψογο στιλ.

Είμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αν βρίσκεσαι ακόμη σε mood διακοπών, καλά θα κάνεις να επιστρέψεις σιγά-σιγά στην πραγματικότητα και να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες για το πρωινό της 14ης Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα πιο κουραστικά -βαρετά πράγματα της καθημερινότητας, είναι να βρεις το κατάλληλο ντύσιμο σχολείου. Μην ξεχνάς πως σίγουρα κάποια από τα αγαπημένα ρούχα σου δεν θα είναι κατάλληλα για την #backtochool ζωή. Καλό λοιπόν θα ήταν να αποφύγεις όλα τα πολύ κοντά σορτσάκια, φούστες ή φορέματα τα οποία μπορεί να θεωρηθούν προκλητικά και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αντίθετα μπορείς να επενδύσεις το χαρτζιλίκι σου σε καινούργια, στιλάτα τζιν παντελόνια, t-shirt, φόρμες, αθλητικά κολάν και ολόσωμες φόρμες. Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για να σου χαρίσουν τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις. Εμείς για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο της αναζήτησης, κάναμε μια μικρή έρευνα και φτιάξαμε 3 ξεχωριστά look για την πρώτη ημέρα στο σχολείο.

1) 1ο look: Τζιν παντελόνι με t-shirt και λευκά sneakers

Ο πιο κλασικός, εύκολος αλλά ταυτόχρονα στιλάτος συνδυασμός. Βρες ένα παντελόνι που κολακεύει τη σιλουέτα σου και ταίριαξέ το με το t-shirt της επιλογής σου. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι λευκά sneakers που είναι ό,τι πιο hot για τα καθημερινά ντυσίματά σου.

tzin

H&M

tshirt

ASOS

leukasneakers

TOPSHOP

2) 2o look: Ολόσωμη φόρμα και sneakers

Το πιο άνετο, cool ρούχο που θα φορέσεις με οποιοδήποτε παπούτσι και θα είσαι έτοιμη σε λιγότερο από 5 λεπτά.

forma

PINK WOMAN

sneakers2

H&M

3) 3ο look: Παντελόνι φόρμας με crop top και αθλητικά παπούτσια

forma2

PINK WOMAN

Croptop

ASOS

athlitika

H&M

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved