Shopping guide: Τα πιο άνετα τζιν για την επιστροφή στο σχολείο

Βρήκαμε τα ωραιότερα denim παντελόνια του φετινού φθινοπώρου.

Το πρωινό της 14ης Σεπτεμβρίου πλησιάζει και η επιστροφή στα θρανεία είναι γεγονός. Το κουδούνι που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει σε λιγότερο από 10 ημέρες και το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι ήδη σε προετοιμασίες για αυτό.

Μπορεί μέχρι σήμερα να φοράμε τα ωραία μας σορτσάκια και φούστες εξαιτίας της αρκετά υψηλής θερμοκρασίας, σε λίγο καιρό όμως θα τα αντικαταστήσουμε με στιλάτα παντελόνια. Υπάρχει ένα το οποίο μάλιστα αποτελεί με διαφορά το πιο αγαπημένο ρούχο των κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο λόγος φυσικά για τα denim ή τζιν παντελόνια όπως εμείς συνηθίζουμε να λέμε.

Είναι άνετα, μοντέρνα και δεν φεύγουν πραγματικά ποτέ από τη μόδα, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μοντέρνα και άνετα ενώ συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα, δίνοντάς σου άπειρες επιλογές ντυσιμάτων. Τα τζιν παντελόνια φοριούνται ιδανικά με τα t-shirt, τα τοπ, τα πουκάμισα και τα πουλόβερ σου για ωραίες πρωινές εμφανίσεις. Στο σχολείο είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τα καθημερινά σου look και όχι άδικα.

Η μόδα αλλάζει συνεχώς φέρνοντας νέες τάσεις και σχέδια που αξίζει να δοκιμάσουμε. Στενά παντελόνια τύπου skinny, boyfriend jeans, ψηλόμεσα ή με σκισίματα είναι μερικά από αυτά που βλέπουμε παντού τα τελευταία χρόνια. Σήμερα υπάρχει τεράστια ποικιλία αφού το τζιν κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια βόλτα στα μαγαζιά και να επενδύσεις το χαρτζιλίκι σου σε έξυπνες αγορές.

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα, βρήκαμε τα 7 ωραιότερα τζιν παντελόνια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά και σου τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

tzin1

PINK WOMAN

tzin2

ASOS

tzin3

H&M

tzin4

TOPSHOP

tzin5

FUNKY BUDDHA

tzin6

ASOS

tzin7

H&M

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved