Shopping guide: 5+1 μάσκες προστασίας για να προστατευτείς με στιλ

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο απαραίτητο αξεσουάρ της φετινής σεζόν.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο ερχομός του φθινοπώρου και της νέας σεζόν μας βάζουν σιγά-σιγά σε πρόγραμμα μετά τις διακοπές, δεν αλλάζουν όμως και πολύ τα δεδομένα. Πρέπει όλες να τηρούμε όσο γίνεται τα μέτρα προστασίας και ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι φυσικά φορώντας την μάσκα προσώπου.

Είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να μας προστατεύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό ώστε να αποφύγουμε την μόλυνση από τον ιό. Η κλασική μάσκα μιας χρήσης δεν είναι πλέον η καλύτερη λύση οπότε οι υφασμάτινες μάσκες μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα.

Πλέον υπάρχουν μάσκες σε άπειρα εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις αυτή ή αυτέςν που σου ταιριάζουν καλύτερα. Η υφασμάτινη μάσκα έχει πολλά θετικά σε σχέση με τις άλλες μάσκες. Αρχικά πλένεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά για αρκετό καιρό. Είναι άνετη, αρκετά οικονομική και κυρίως δεν σε κάνει να ιδρώνεις με αποτέλεσμα να είναι πιο ευχάριστη η χρήση της την καθημερινότητά σου.

Εμείς για να στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις 6 ωραιότερες μάσκες προσώπου για να επενδύσεις σε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου. Θα τις βρεις όλες στις παρακάτω φωτογραφίες.

maska1

SKROUTZ

maska2

SKROUTZ

maska3

PENNIE

maska4

PARIZIANISTA

maska5

SPITISHOP

maska6

WEAR- A- MASK

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved