Shopping Guide: Tα πιο στιλάτα βραχιόλια ποδιού για το φετινό καλοκαίρι

Πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να λείπει από τα καλοκαιρινά look σου αυτό είναι τα κοσμήματα. Έχουμε πει αρκετές φορές πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν σε μια εμφάνιση αφού δίνουν στιλ και είναι ικανά να απογειώσουν ακόμη και το πιο αδιάφορο ντύσιμο.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα ιδιαίτερο και πολύ αγαπημένο αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από το βραχιόλι ποδιού. Φοριέται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να είναι φέτος ένα από τα κυριότερα trends της φετινής σεζόν.

Με λίγα λόγια είναι ό,τι πιο fresh μπορείς να φορέσεις για να δώσεις αυτομάτως μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στην εμφάνισή σου. Στα καταστήματα υπάρχουν άπειρες επιλογές όπως βραχιόλι με κοχύλια, με χάντρες ή μεγάλους λίθους καθώς και το κλασικό αλυσιδάκι ποδιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στιλ.

Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για σένα τα 5 ωραιότερα βραχιολάκια ποδιού ώστε να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου. Θα τα βρεις όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

vraxioli2

H&M

JAMJAR

vraxioli6
vraxioli4

ASOS

VRAXIOLI3

H&M

VRAXIOLI5

JAMJAR

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved