Shopping Guide: Τα πιο cool παγούρια για τις βόλτες με ποδήλατο ή στην πλαζ

Για να ξεδιψάσεις με στιλ.

Το καλοκαίρι, που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, πρέπει να φροντίζεις συνεχώς για την ενυδάτωσή σου. Το νερό είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό συστατικό στο σώμα μας αφού μεταφέρει τις θρεπτικές ουσιών στα κύτταρα και στα όργανα ενώ απομακρύνει τις άχρηστες ουσίες.

Η καλύτερη λύση για να μην διψάσεις ποτέ, είναι η αγορά ενός παγουριού. Τα χρήσιμα αυτά μπουκάλια, αποθηκεύουν οποιοδήποτε ρόφημα επιθυμείς, κρατώντας το σε μια φυσιολογική θερμοκρασία ακόμη και εν μέσω καύσωνα.

Μπορείς να τα έχεις παντού μαζί σου από το πρωί στη σχολή, στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο ή την βόλτα σου. Φρόντισε να βρεις ένα παγούρι που να είναι βολικό για εσένα και σίγουρα καλής ποιότητας αν θέλεις να έχει το νερό σου ευχάριστη γεύση. Γι' αυτό το λόγο αξίζει να επενδύσεις σε ένα ανοξείδωτο παγούρι που θα μπορείς να παίρνεις στις εκδρομές και τα ταξίδια σου.

Εμείς για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε τα πιο cool παγούρια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, για να πάρεις ιδέες και να τα προσθέσεις στο καλάθι των αγορών σου.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

bottle1

PUBLIC

BOTTLE2

PUBLIC

bottle3

IKEA

BOTTLE4

PUBLIC



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved