Shopping Guide: Τα πιο hot κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι

Φόρεσέ τα για να ξεχωρίσεις.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του έρχονται οι ανέμελες, καλοκαιρινές βόλτες στον ήλιο και όχι μόνο. Είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις τα ωραιότερα καθώς και τα πιο δροσερά μακιγιάζ της χρονιάς.

Τo κραγιόν είναι αδιαμφισβήτητα το πιο hot item του γυναικείου νεσεσέρ αφού όλες θέλουμε όμορφα, ζουμερά και με εντυπωσιακό χρώμα χείλη. Μην ξεχνάς πως αποτελούν σημαντικό στοιχείο του προσώπου και της εμφάνισης σου άρα επιβάλλεται να δείχνουν πάντα περιποιημένα.

Η φετινή σεζόν επιβάλλει έντονα, ζωηρά χρώματα κάνοντας τις ροζ, ροδακινί και κοραλί αποχρώσεις κραγιόν την καλύτερη επιλογή για αυτό το καλοκαίρι. Μην διστάσεις να φορέσεις μια ιδιαίτερη απόχρωση που διαφέρει αρκετά από αυτή που επιλέγεις συνήθως για τις εμφανίσεις σου.

Δεν χρειάζεσαι μια περιουσία για να τα αποκτήσεις αφού στα καταστήματα υπάρχουν πολλά, οικονομικά κραγιόν σε υπέροχα χρώματα οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Εμείς για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο της αναζήτησης, συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα κραγιόν που κυκλοφορούν, για να πάρεις ιδέες μέχρι τις επόμενες αγορές σου.

lips1

DUST+CREAM- ΚΡΑΓΙΟΝ MATTE ΝΟ 01 FOREVER YOUNG

lips2

NYX EXTRA CREAMY ROUND LIPSTICK -ΑΠΟΧΡΩΣΗ CHAOS

lips3

ERRE DUE KISSPROOF MATTE LIP COLOR- ΑΠΟΧΡΩΣΗ 705

lips4

SEVENTEEN LIPSTICK SPECIAL- ΑΠΟΧΡΩΣΗ 311

lips5

HUDA BEAUTY MATTE POWER BULLET LIPCTICK- ΑΠΟΧΡΩΣΗ SPRING BREAK

lips6

KVD VEGAN BEAUTY EVERLASTING LIQUID LIPSTICK- ΑΠΟΧΡΩΣΗ BACHELORETTE

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved