Shopping Guide: τα ωραιότερα σορτσάκια για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου

Βρήκαμε τα σορτς που πρέπει να αγοράσεις εδώ και τώρα.

Η άνοιξη σύντομα θα αποτελεί παρελθόν την ίδια ώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο υπενθυμίζοντάς μας πως οι καλοκαιρινές μέρες δεν αργούν πολύ να έρθουν. Εμείς ανυπομονούμε να βγούμε από το σπίτι και να κάνουμε τις πρώτες βόλτες, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον καυτό ήλιο.

Η παραμονή στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα μπορεί να μας έκανε ένα με τις πιτζάμες, τις άνετες φόρμες και τα κολάν, όμως ήρθε η ώρα να ετοιμάζεις σιγά-σιγά τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Ένα από τα βασικά κομμάτια στην ντουλάπα κάθε κοπέλας είναι το γνωστό σε όλες μας σορτς. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να σου δώσει τη λύση όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις.

Είναι η ιδανική επιλογή για τα ζεστά πρωινά στο σχολείο, στη βόλτα, στο καφέ, στον περίπατο ακόμη και σε μια πιο βραδινή σου έξοδο. Καλό θα είναι να έχεις πολλά σορτσάκια σε διάφορα μήκη και χρώματα για να κάνεις εναλλαγές και να δημιουργείς ξεχωριστά σύνολα. Επένδυσε σε μερικά υφασμάτινα σορτσάκια που θα σου χαρίσουν άνεση στις αθλητικές σου δραστηριότητες ενώ τα τζιν σορτς είναι must-have για όλες τις ώρες της ημέρας.

Φρόντισε να διαλέξεις ένα σορτς που κολακεύει το σωματότυπό σου και ετοιμάσου να το φοράς με t-shirts, πουκάμισα, crop top ή πουκάμισα και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα με το μοντέρνο στιλ σου. Στην αγορά θα βρεις πολλά σορτσάκια σε εντυπωσιακά σχέδια, χρώματα και print ώστε να διαλέξεις αυτό που είναι πιο κοντά στο προσωπικό σου γούστο. Εμείς για να στο κάνουμε λίγο πιο εύκολο, βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα σορτς της σεζόν και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

shorts1

H&M

SHORTS2

H&M

4

TOPSHOP

6

PINK WOMAN

7

PINK WOMAN

SHORTS4 copy

H&M

5

TOPSHOP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved