Shopping Guide: Tα ωραιότερα crop top για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου (photos)

Βρήκαμε τα crop top που αξίζει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου.

Η άνοιξη έφερε τη ζέστη χωρίς καν να το καταλάβουμε, γι' αυτό έχουμε ήδη ξεκινήσει να κατεβάζουμε από τη ντουλάπα τα πιο ανάλαφρα ρούχα μας. Το δίμηνο του κατ' οίκον περιορισμού οδεύει αισίως προς το τέλος του και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τη λήξη της απαγόρευσης για να κάνουμε τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Τις τελευταίες σεζόν τα crop tops (τα μπλουζάκια που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά μας), έχουν τη τιμητική τους και αποτελούν μια απο τις ωραιότερες επιλογές για να είσαι άνετη και στιλάτη από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να είσαι in όπως με ψηλόμεσα παντελόνια, το αγαπημένο σου τζιν, με φούστες ακόμη και με κολάν.


https://www.instagram.com/p/B_aXwvxHCUu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B6TrWr9lpLt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα κοντά μπλουζάκια αποτελούν αδυναμία πολλών αγαπημένων μας celebrities και δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε τις: Kylie Jenner, Gigi Hadid, Hailey Bieber και την Kendall Jenner να ποζάρουν περήφανες φορώντας ένα crop top που κολάκευε το καλλίγραμμο σώμα τους.

Στη πρωινή σου βόλτα ένα μονόχρωμο crop top σε συνδυασμό με τζιν παντελόνι και sneakers δημιουργεί το τέλειο outfit για να απολαύσεις τον ήλιο γεμάτη στιλ. Τα υπέροχα αυτά μπλουζάκια μπορούν να συμπληρώσουν κάθε σου εμφάνιση και είναι ιδανικά για τις βραδινές εξόδους σου αν θέλεις να φορέσεις κάτι πιο χαλαρό αλλά ταυτόχρονα όμορφο και σέξι.

Στα μαγαζιά θα βρεις πολλά ιδιαίτερα και διαφορετικά crop top μπλουζάκια για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στιλ. Μη ξεχνάς πως για όσο διάστημα τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, μπορείς να κάνεις κανονικά online τις αγορές σου και σε λίγες μέρες να τις έχεις στην πόρτα σου. Εμείς για να στο κάνουμε λίγο πιο εύκολο ξεχωρίσαμε μερικά από τα ωραιότερα μπλουζάκια, για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

crop1

FUNKY BUDDHA

CROP2

FUNKY BUDDHA

CROP3

ASOS

crop4

H&M

crop5

PINK WOMAN

CROP6

MANGO

CROP7

TOPSHOP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved