Shopping Guide: Tα ωραιότερα είδη για το γραφείο σου τώρα που διαβάζεις φουλ στο σπίτι

Βρήκαμε όλα όσα θα κάνουν το διάβασμα λίγο πιο εύκολο και ευχάριστο.

Εδώ και ένα μήνα σχεδόν, #ΜένουμεΣπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματάμε εδώ την ζωή μας. Μπορεί τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα γραφεία να έκλεισαν όμως οι υποχρεώσεις συνεχίζονται κανονικά. Αν ανήκεις στις μαθήτριες είναι η τέλεια ευκαιρία για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να διαβάσεις για τις εξετάσεις με την άνεσή σου.

Μεταξύ μας είναι πολύ μεγάλο προνόμιο να είσαι στο καναπέ με τις πιτζαμούλες σου, τον ζεστό καφέ σου και να έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις χωρίς χρονική πίεση, φασαρία και περισπασμούς. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα μικρό πρόγραμμα μελέτης και θα δεις πόσο γρήγορα και ταυτόχρονα εποικοδομητικά θα κυλάνε οι μέρες.

Πλέον το γραφείο σου θα γίνει η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού και αν δεν έχεις, μπορείς να φτιάξεις ένα χώρο όπου θα διαβάζεις εκεί με ηρεμία. Σίγουρα το διάστημα αυτό θα χρειαστείς πολλά είδη γραφείου όπως μολύβια, στυλό, σελιδοδείκτες και gadget που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα βιβλία και τις σημειώσεις σου σε τάξη. Τα καταστήματα όπως πολύ καλά γνωρίζεις συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά, όμως σου έχουμε βρει τη λύση και γι’ αυτό.

Μπορείς με ένα κλικ να έχεις πρόσβαση σε πολλά χρήσιμα είδη για τις μέρες της καραντίνας σου και σε λίγες μέρες από τώρα να βρίσκονται στην πόρτα σου. Εμείς για να στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο, βρήκαμε τα 12 ωραιότερα είδη γραφείου για να επνευστείς και να τα κάνεις δικά σου.

1

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED- PUBLIC

2

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ- PUBLIC

3

ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ-PUBLIC

4

ΘΗΚΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ- PUBLIC

5

ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ- PUBLIC

6

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ- PUBLIC

7

USB DISC- PUBLIC

8

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ- PRAKTIKER

9

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ- PUBLIC

10

ΣΤΥΛΟ- PUBLIC

11

ΚΟΥΠΑ-PUBLIC

12

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ- PUBLIC

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved