Shopping guide: Βρήκαμε τα πιο ωραία μαρτάκια για να μη σε «κάψει» ο ήλιος

Βρες το δικό σου βραχιόλι του Μάρτη για να υποδεχθείς την άνοιξη με στιλ.

Ο Μάρτης ήρθε χωρίς καν να το καταλάβουμε και είμαστε και επίσημα πια σε ανοιξιάτικο mood. Και ποια δε φορά σήμερα το γνωστό βραχιολάκι με το λευκό και το κόκκινο σχοινί.

Κι όμως αν δεν το ήξερες (μη σκας κι εγώ τώρα το έμαθα), ο γνωστός «Μάρτης» που μας έβαζε στο χέρι η μαμά όταν είμασταν μικρές, είναι ένα πολύ παλιό έθιμο που ξεκίνησε από την Αρχαία Ελλάδα.

Η παράδοση λέει πως ο Μάρτης μάς προστατεύει από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης που καίει αρκετά. Συνήθως τον φτιάχνουμε την τελευταία μέρα του Φλεβάρη και τον βάζουμε περήφανες στο χέρι μας από την πρώτη κιόλας μέρα του Μαρτίου.

Είναι πανεύκολο να φτιάξεις το δικό σου βραχιόλι αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια κόκκινη και μια λευκή κλωστή ή κορδόνια. Εμείς όμως δεν ικανοποιούμαστε με ένα τόσο basic κόσμημα, γι'αυτό σου βρήκαμε τα πιο ωραία και στιλάτα βραχιόλι Μάρτη που κυκλοφορούν στην αγορά, για να διαλέξεις και να το κάνεις δικό σου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα ωραιότερα μαρτάκια για όλα τα γούστα ώστε να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

march3

Μαρτάκι με κοχύλι,JAMJAR

MARCH2

Μαρτάκι με χρυσά διακοσμητικά ,JAMJAR

marchmarizaang

Μαρτάκι με χάντρα, Mariza Angelopoulou

pinkmarch

Ροζ μαρτάκι με μάτι,Gals N' Jewels

marchlifelikes

Μαρτάκι με χρυσή λεπτομέρεια, Lifelikes

marchbracelet

Μαρτάκι με επιγραφή, RinTinTin

feel the love by rena xenou 85035875 192799645119465 7506371618769937457 n

Μαρτάκια Feel The Love by Rena Xenou

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved