Shopping guide: Βρήκαμε τι θα φορέσεις στην παρέλαση;

Μη σε δούμε με 12ποντη γόβα στιλέτο…

Η 28η Οκτωβρίου πλησιάζει και εσύ προετοιμάζεσαι εντατικά με τους γυμναστές σου για την ώρα της παρέλασης. Έχεις μάθει τους βηματισμούς σου, έχετε κάνει άπειρες πρόβες με τους συμμαθητές σου και τώρα σου μένει να σκεφτείς τι θα φορέσεις.

Το outfit που θα επιλέξεις πρέπει να είναι ανάλογο με την περίσταση και αρκετά σοβαρό. Μη διανοηθείς σε καμία περίπτωση, δηλαδή, να φορέσεις την πιο mini φούστα που έχεις στην ντουλάπα σου, ή να αφήσεις το πουκάμισο αρκετά ανοιχτό για να είσαι σέξι. Και μη φορέσεις με τίποτα 12ποντες γόβες. Είναι απαγορευτικό, αν θες να είσαι σωστά ντυμένη για την περίσταση!

Μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό πουκάμισο, μία μαύρη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες. Αν δε σου αρέσουν οι μπαλαρίνες, τόλμησε να φορέσεις τα αγαπημένα sneakers σου. Επίσης, σε περίπτωση που σας έχουν ενημερώσει από το σχολείο να φορέσετε παντελόνι, μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο ψηλόμεσο και πραγματικά θα δείχνεις υπέροχη. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το look ίσως είναι λίγο βαρετό, αλλά το επιτάσσει η περίσταση. Αν θες να «σπάσεις» τη μονοτονία, όμως, μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να κάνεις ένα χτένισμα, το οποίο δεν κάνεις στην καθημερινότητά σου.

hm

Μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, H&M

ψηλομεσο μαυρο παντελονι

Μαύρο skinny ψηλόμεσο παντελόνι, H&M

ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣ

Λευκό πουκάμισο, ASOS

SNEAKERS

Λευκά sneakers, ADIDAS

ΦΟΥΣΤΑ

Μαύρη φούστα με πιέτες, ASOS

ASOS

Μαύρη ψηλόμεση φούστα, ASOS

ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ

Μπαλαρίνες σε μαύρο χρώμα, H&M

Διάβασε ακόμα: Δες τους 5 τρόπους να κάνεις μπούκλες στα μαλλιά σου χωρίς κανένα μηχάνημα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved