Φύγαμε για 20άρι: 5 YouTubers που θα σου δώσουν κίνητρο να γίνεις καλύτερη μαθήτρια

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις τον χρόνο που αφιερώνεις καθημερινά στο διαδίκτυο.

Οι ερευνητές YouTubers (aka Study Youtubers) έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Οι φοιτητές καταγράφουν σε βίντεο πώς περνούν το χρόνο τους στο πανεπιστήμιο, παρουσιάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα κανάλια των Studytuber περιλαμβάνουν κυρίως συμβουλές μελέτης και χρήσιμα κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σου στο πανεπιστήμιο πιο εύκολη. Οι study influencers μας δίνουν κίνητρο και τρόπους για να παραμείνουμε συγκεντρωμένες κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και πολλά άλλα χρήσιμα tips.

Το κλειστό κινητό & 2 ακόμη tips θα σε βοηθήσουν να συγκεντρώνεσαι ASAP

5 YouTubers που θα σου δώσουν τα απόλυτα tips για τη σχολική σου ζωή

1) Thomas Frank

youtuber1.jpg

Ο Thomas Frank είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους Youtubers. Δημιούργησε το κανάλι του στο Youtube το 2013 και στη συνέχεια δημιούργησε την πλατφόρμα του College Info Geek, μια πλατφόρμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που εμπνέει αμέτρητους φοιτητές. Ο διάσημος Youtuber δίνει έμφαση στο πώς να είσαι παραγωγικός μαθητής γι' αυτό αξίζει να κάνεις μια επίσκεψη στο προφίλ του.

2) Vee Kativhu

Mια εξαιρετικά δημοφιλής YouTuber είναι η Vee Kativhu. Η έναρξη του καναλιού της στο YouTube έγινε μετά την αποδοχή της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η Vee έχει γίνει έκτοτε μια σημαντική φιγούρα έμπνευσης για εκατομμύρια μαθητές/φοιτητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με τις συμβουλές της η Vee βοηθά τις μαύρες γυναίκες που θέλουν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η διάσημη Youtuber χει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως το TEDXTalks, το BBC, το LinkedIn και το Debut.

3) Ibz Mo

Ο Ibrahim Mohammed είναι περισσότερο γνωστός ως Ibz Mo. Eίναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Cambridge και διαθέτει μεγάλη γκάμα βίντεο στα οποία μοιράζεται συμβουλές μελέτης.

4) Ruby Granger

Με λίγο περισσότερο από μισό εκατομμύριο συνδρομητές, η Ruby Granger είναι μια από τους πιο δημοφιλείς μελετητές YouTubers εκεί έξω. Στα βίντεό της μιλά για την παραγωγικότητα, την σωστή εκμετάλλευση του ελεύθερου χρόνου και δίνει χρήσιμα tips μελέτης.

5) Jack Edwards

Ο Jack Edwards είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο του Durham και δημοφιλής Youtuber.

Στα βίντεό του μας δείχνει πώς περνά τον ελεύθερό του χρόνο, μιλά για την συγγραφή δοκιμίων τελευταίας στιγμής και μοιράζεται ταξιδιωτικά vlogs.O Jack είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής μελετητής YouTuber με μεγάλη επιρροή. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς μελετητές YouTubers, όπως η Ruby Granger.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved