Shopping guide: Τα πιο stylish μποτάκια της αγοράς σε λευκό και μαύρο χρώμα

Είναι τα αγαπημένα παπούτσια του χειμώνα. Φέτος, γίνονται πιο edgy από ποτέ.

Αν σκέφτεσαι να βγεις αυτή την περίοδο για ψώνια, τότε ένα είναι το item που πρέπεις να βάλεις στην κορυφή της wish list σου. Και αυτό είναι, φυσικά, τα μποτάκια. Γενικά, το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις ένα ζευγάρι παπούτσια, γιατί τώρα ξεκινούν όλες οι νέες δραστηριότητες. Το σχολείο, τα φροντιστήρια, οι σχολές και όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες μας. Οπότε, τώρα μπορείς να δεις και τι είναι αυτό, που λείπει από τα everyday looks σου και να κάνεις τον ανάλογο προγραμματισμό για το τι θα ψωνίσεις πρώτο. Εγώ πάντως σε συμβουλέυω να αποκτήσεις πρώτα τα νέα σου μποτάκια.

Τα ωραιότερα combat boots της αγοράς- Θα τα φοράς με τα πάντα!

BOOTIES 1

Υπάρχουν πολλά και διάφορα styles σε μποτάκια, αλλά εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για τα κλασικά και αγαπημένα booties μας, τα flat σχέδια που φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Αυτά συνήθως μπορούν να είναι είτε αρβυλάκια, δηλαδή δετά με κορδόνια, είτε combat boots. Τις τελευταίες σεζόν αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι οι bold, chunky πάτοι με την τρακτερωτή όψη, που είναι ότι πιο updated. Επίσης θα δεις πολλά διακοσμητικά και trimmings πάνω τους, όπως είναι τα φερμουάρ και τα διάφορα τρουκς, ακόμη και ολόκληρα τσαντάκια(πάντα σε tiny εκδοχή).

BOOTIES 3

Παρακάτω, έχουμε τα 5+1 καλύτερα σχέδια, που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά από όλα τα αγαπημένα μας brands. Προσωπικά, θα επενδύσω και φέτος σε ένα ζευγάρι μαύρα, λευκά ή ανοιχτόχρωμα beige booties, γιατί αυτά είναι τα χρώματα, που μπορούμε να συνδυάσουμε πιο εύκολα. Σε πολλές περιπτώσεις, θα δεις το λευκό και το μαύρο να κάνουν το απόλυτο matching πάνω στο ίδιο ζευγάρι. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω shopping list και γίνε εσύ η πιο στυλάτη παρουσία στο σχολείο!

Editor's choices:

LAB7057 L14 1

MIGATO

new fw 21 22 stevemadden 12 11 2021 169

NAK SHOES

M58 16302 34 DSC 6367

ENVIE

P31673832858 0

TSAKIRIS MALLAS

17 FINAL Edit

ENVIE

new fw 21 22 stevemadden 12 11 2021 181

NAK SHOES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πιο στυλάτα λευκά μποτάκια! Θα απογειώσουν τα φθινοπωρινά σου looks

Τα cowboy boots είναι η πιο hot τάση φέτος! Πώς θα τα φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved