Οδηγός αγοράς: 5 βραδινές τσάντες για τις πιο κομψές και εντυπωσιακές εμφανίσεις

Οι mini τσάντες είναι το item που θα λατρέψεις για κάθε σου εμφάνιση!

Ένα είναι το MUST HAVE ITEM (ναι με κεφαλαία), που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα κάθε γυναίκας. Ποιο είναι αυτό; Οι τσάντες φυσικά! Η γκαρνταρόμπα σου πρέπει να έχει έστω μια και αυτό γιατί είναι πρακτικές και μπορείς να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι στις εξόδους σου, μαζί σου. Κλειδιά, πορτοφόλι, τα απαραίτητα για τις δύσκολες μέρες, τα βασικά και μπορεί και περισσότερα θα τα έχεις πάντα μαζί σου, μέσα στην τσάντα σου!

Τώρα, πέρα από την πρακτικότητα μιας τσάντας, αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί ότι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να πας σε άλλο level ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση. Σου αρέσει το casual style και γενικά το απλό; Δεν μπορείς να αποχωριστείς τα jeans και τα T-shirts το φθινόπωρο; Don’t worry! Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης και της τσάντας μπορείς να μεταμορφώσεις ένα απλό outfit, σε κομψό και ιδιαίτερο.

Sunscreen alert: 7 αντηλιακά για να προστατεύεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Οι βραδινές, μικρές τσάντες είναι το item που θα λατρέψεις

Στο διά ταύτα τώρα! Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που δεν αντέχουν με τίποτα τις μεγάλες τσάντες ή και γενικότερα τις τσάντες σαν αξεσουάρ, και επιλέγεις τα κλειδιά και τα χρήματα να τα κρατάς στο χέρι, τι λες να δώσεις λίγο από το χαρτζιλίκι σου για να αγοράσεις μια mini τσάντα ιδανική για βραδινές εμφανίσεις;

https://www.instagram.com/p/Cc5UaPMogSC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και είναι μικρές, και δεν έχουν βάρος, και θα έχεις τα απαραίτητα μαζί σου έχοντας τα χέρια σου σχεδόν άδεια. Τρία σε ένα και είναι το ιδανικό item για σένα. Το καλύτερο βέβαια στο άφησα για το τέλος!

Let’s go shopping!

Ανεξάρτητα από το πώς το χαρακτηρίζεις (mini, micro ή petite) αυτές οι cute τσάντες είναι το item που μπορείς να ενσωματώσεις πανεύκολα στην καθημερινότητά σου, αλλά και το ιδανικό για τις βραδινές και επίσημες εξόδους.



Με λίγα λόγια, μία βραδινή, μικρή τσάντα μπορεί να σε βγάλει σε κάθε περίπτωση ασπροπρόσωπη και γι’ αυτό βρήκα 5 για τις πιο WOW και stylish εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/Cg14BF7Apkm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάλεξε την αγαπημένη σου.

asos1

ASOS

hm1

H&M

envie1

ENVIE SHOES

μανγκο

MANGO

attrativo1

attrattivo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα mini μαύρα φόρεματα είναι διαχρονικά και must have για το καλοκαίρι - 7 για να διαλέξεις

6 πανωφόρια που θα σε ζεστάνουν τα ψυχρά βράδια του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved