6 βιβλία που θα σου κρατήσουν την καλύτερη «παρέα» όσο αράζεις στην ξαπλώστρα

Τα βιβλία είναι η καλύτερη παρέα του ανθρώπου και δεν έχουν εποχές! Γι΄αυτό δές 6 για να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο που θα διαβάσεις στην παραλία!

Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε χωρίς να το καταλάβουμε και ώρα να απολαύσουμε τις τελευταίες μέρες που απομένουν. Αυτό σημαίνει όλη μέρα να βρίσκεσαι σε μία παραλία με τις κολλητές και αν εκείνες δεν έχουν χρόνο τι πειράζει; Αν έχεις τη δυνατότητα να πας μόνη σου, μην ανησυχείς για την παρέα μιας και τα βιβλία μπορούν να γίνουν η καλύτερη!

Πολλά είναι τα άτομα που όταν κανονίζουν τα πράγματα που θα πάρουν μαζί στις καλοκαιρινές τους διακοπές, πρώτα σκέφτονται τα βιβλία τους και τον αριθμό αυτών που θα χρειαστούν. Μετά έρχονται τα ρούχα, τα καλλυντικά και όλα τα υπόλοιπα! Και αν με ρωτάς, ναι είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω! Μπορεί να σου φαίνεται λίγο τρελό, αλλά το βιβλίο έχει μια ιδιαίτερη δυναμική και για εμένα κρύβει μια μαγεία.

8 lip balm με SPF για juicy και προστατευμένα από τον ήλιο χείλη

Μπορείς να διαβάζεις απλά ένα βιβλίο και να ταξιδεύεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είτε σε μέρη που δεν έχεις να πάει ποτέ στη ζωή σου και θα ήθελες σίγουρα να επισκεφθείς, είτε στον κόσμο, που περιγράφει το βιβλίο που διαβάζεις, και θα ήθελες κάπως έτσι να είναι και ο κόσμος που ζεις...

https://www.instagram.com/p/CfqeWUKo8pv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαγεία που μπορεί να κρύβει ένα βιβλίο είναι μεγάλη και πέρα ​​από ταξίδια, μπορεί να γνωρίσεις μέσα από αυτά την αγάπη, την ευτυχία, τη χαρά.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε στα μυθιστορήματα και θα σου προτείνω 6 βιβλία που μπορείς να διαλέξεις για να διαβάζεις στην παραλία ακούγοντας ταυτόχρονα το απαλό αεράκι και τον ήχο της θάλασσας, για να βιώσεις το απόλυτο συναίσθημα της χαλάρωσης και της γαλήνης.



Αν δε, μόλις τελείωσε το βιβλίο που διάβαζε τόσες μέρες, αυτό το θέμα είναι για σένα!

βιβλιο

Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα

βιβλιο1

Να ζεις δυνατά

βιβλιο2

Η τίγρη που θέλησε να γίνει ακροβάτης

ηηδ

Βρές με

γφτηβφ

Το δωμάτιο με τις πεταλούδες

φφη

Μια φορά κι ένα μπορώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλισσα του μανικιούρ! 10 βερνίκια στα πιο καυτά χρώματα του καλοκαιριού

6 πανωφόρια που θα ζεστάνουν τα ψυχρά βράδια του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved