Τα mini μαύρα φόρεματα είναι διαχρονικά και must have για το καλοκαίρι - 7 για να διαλέξεις

Ποια συμφωνεί ότι τα mini μαύρα φορέματα είναι διαχρονικά και ιδανικά για όλες τις περιστάσεις; Ελπίζω όλες και γι' αυτό σου έχω συγκεντρώσει 7 για να διαλέξεις!

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες τάσεις αλλά η κρυφή μου αδυναμία είναι…στις διαχρονικές! Πολλές έρχονται και φεύγουν αλλά εκείνες που όσο και να περνάνε τα χρόνια είναι πάντα in fashion ή κάνουν ένα μικρό διάλλειμα αλλά επανέρχονται στο προσκήνιο είναι το κάτι άλλο.

Θες το crocket style; Θες τα oversized πουκάμισα; Το απλό άσπρο t-shirt που θα σε σώσει όταν δεν ξέρεις με τι να συνδυάσεις το τζιν σου; Τα mini μαύρα φορέματα; Και κάπως έτσι πάμε στο σημερινό θέμα; Ποια συμφωνεί ότι τα mini μαύρα φορέματα είναι διαχρονικά και ιδανικά για όλες τις περιστάσεις; Ελπίζω όλες.

11 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της παραλίας

Το mini μαύρο φόρεμα είναι το must have item που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου

Είναι το φόρεμα που θα επιλέξεις όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, το φόρεμα που μπορείς να βάλεις στο πρώτο ραντεβού με το αίσθημα (με τα κατάλληλα αξεσουάρ και makeup θα είναι υπέροχο), αν θες να δείχνεις super hot ακόμη και για μια απλή βόλτα.

https://www.instagram.com/p/CeZU84ErCqF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με ένα mini μαύρο φόρεμα μπορείς να δείχνεις ταυτόχρονα δυναμική και sexy. Είναι το must have item που κάθε κοπέλα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της και σήμερα σου έχω τον απόλυτο οδηγό αγοράς.



Ναι, θα πάμε μαζί για ψώνια και έχω να σου προτείνω 7 mini μαύρα φορέματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου.

HM MAVRO

H&M

mavro forema

MANGO

toi moi mavro

TOI & MOI

pinkwoman

PINK WOMAN

ASOS MAVRA

ASOS

marksandspencer

Marks and Spencer

attrativo

attrativo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved