7 αθλητικά μαγιό για να διαλέξεις ποιο θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Τα αθλητικά μαγιό είναι άνετα και so in fashion και σου έχω 7 για να διαλέξεις!

Ποιος είπε ότι το αθλητικό μαγιό είναι μόνο για αθλήματα; Πολλές είναι οι φορές που ακούω ότι τα αθλητικά μαγιό τα διαχωρίζουν από τα casual και θεωρούν ότι είναι ιδανικά μόνο για τους αθλητές ή για την κολύμβηση σε πισίνα.

Θα έρθω εγώ τώρα κάπου εδώ και θα σου πω ότι είναι μύθος και τα αθλητικά μαγιό είναι η τέλεια επιλογή και ιδανικά για όλες και θα σου πω αμέσως το γιατί με ένα μόνο επιχείρημα.

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

Σου αρέσουν τα αθλητικά μαγιό; 7 για να διαλέξεις

Όπως ένα καλό αθλητικό σουτιέν ή ένα καλά εφαρμοστό σορτς για τρέξιμο, έτσι και τα αθλητικά μαγιό είναι σταθερά, δεν πάνε πουθενά, ούτε γλιστρούν καθώς κολυμπάς και μπορείς να απολαύσεις τις βουτιές σου, χωρίς τον φόβο του να μη σου φύγει κάπως το μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CgcfjPzjZuI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αθλητικών μαγιών στην αγορά και μιας που είμαι πολύ fan, σκέφτηκα να φτιάξω έναν οδηγό αγοράς για σένα και να σου προτείνω 7 αθλητικά μαγιό, ολόσωμα και bikini, για να προσθέσεις στην συλλογή σου.

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για σένα

Αλήθεια πιστεύω ότι όλες μας πρέπει να έχουμε έστω ένα αθλητικό μαγιό στην συλλογή μας και αυτό, γιατί είναι πολύ ευέλικτα και άνετα και σίγουρα είναι κάτι που θα χρειαστείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

mavro olosomo magio 1

Και επειδή πολλές είναι μόνο team sporty swimwear είτε θα αγοράσεις για πρώτη φορά στη ζωή σου, είτε θα θες να προσθέσεις ένα ακόμη αθλητικό μαγιό στη συλλογή σου τρέξε να δεις 7 για να διαλέξεις.

Πώς να μη σου χαλάσει το αθλητικό μαγιό

Όπως και το σετ τρεξίματος, αν πρόκειται να επενδύσεις σε ένα καλό αθλητικό μαγιό, αξίζει να διαβάσεις την ετικέτα πλύσης για να βεβαιωθείς ότι το φροντίζεις σωστά. Τα περισσότερα μαγιό θα πρέπει να ξεπλυθούν κάτω από μια δροσερή βρύση αμέσως μόλις βγεις από την πισίνα ή την θάλασσα, για να αφαιρέσεις το χλώριο και αντίστοιχα το αλάτι.



Φυσικά, το να μουλιάζεις μόνο το μαγιό σε κρύο νερό δεν θα αφαιρέσει πλήρως το χλώριο από το ύφασμα, οπότε μόλις επιστρέψεις στο σπίτι, φροντίσε να πλύνεις σωστά το μαγιό σου ακολουθώντας τις οδηγίες του.

adidas

ADIDAS

nike

NIKE

ΙΝΤΕΡΣΠΟΡΤ

BODY TALK

emerson

Emerson

tommy

TOMMY JEANS

φθνκυ

FUNKY BUDDHA

superdry

SUPERDRY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish λευκά σανδάλια για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved