Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish λευκά σανδάλια για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Τα λευκά σανδάλια είναι διαχρονικά και in fashion και σήμερα με τον απόλυτο οδηγό αγοράς θα διαλέξεις το επόμενο δικό σου!

Το καλοκαίρι του 2022 είναι εδώ και ήδη οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο! Και οι προβλέψεις του καιρού; Προβλέπουν ακόμη πιο υψηλές θερμοκρασίες από αυτές που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Τι σημαίνει αυτό για την γκαρνταρόμπα σου; Λευκά σανδάλια!

Τα μαύρα σανδάλια συνδυάζονται με τα πάντα - 7 ζευγάρια για να διαλέξεις

Ξέρω τι σκέφτεσαι… Είναι της μόδας τα λευκά σανδάλια; Η απάντηση είναι ναι! Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που πρέπει να γνωρίζεις πριν σχεδιάσεις το καλοκαιρινό σου look!

Γιατί λευκά σανδάλια

Τα λευκά σανδάλια είναι το must have item που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι. Τα σανδάλια είναι άνετα και ευέλικτα, οπότε μπορείς να τα φορέσεις για μια χαλαρή βόλτα στην παραλία ή θα μπορούσες να τα συνδυάσεις με το καινούργιο, αέρινο φόρεμα που θες να φορέσεις σε μια βραδινή σου βόλτα. Τα λευκά σανδάλια είναι ιδιαίτερα ευέλικτα λόγω του χρώματός τους και γι’ αυτό σου έχω 7 προτάσεις για να αγοράσεις το πιο όμορφο, λευκό σανδάλι αυτό το καλοκαίρι!

https://www.instagram.com/p/CfjDVTRvXCE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το λευκό ταιριάζει με τα πάντα, οπότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν τα παπούτσια σου ταιριάζουν με το ντύσιμό σου…Τα λευκά σανδάλια θα ταιριάζουν πάντα και με τα πάντα!

Πώς να φορέσεις τα λευκά σανδάλια

Όπως είπαμε, τα λευκά σανδάλια μπορούν να ταιριάξουν με οτιδήποτε. Σκέψου να φορέσεις ένα total white outfit αυτό το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τα λευκά σου σανδάλια. Το outfit θα σε κρατήσει «δροσερή» στη ζέστη του καλοκαιριού και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις στο πλήθος.

Τα λευκά σανδάλια είναι casual, αλλά ανάλογα με το στυλ του σανδαλιού σου, μπορούν να φορεθούν το βράδυ για δείπνο ή μια έξοδο για χορό.

Είναι in fashion τα λευκά σανδάλια;



Ναι, είναι fashionable τα λευκά σανδάλια. Kαι με αυτόν τον οδηγό αγοράς μπορείς να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις το καλοκαίρι σου με στυλ! Τα λευκά σανδάλια είναι άνετα και κάθε outfit μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με αυτά, οπότε μην φοβάσαι να δοκιμάσεις ένα τολμηρό, λευκό σανδάλι!

tsakiris mallas

TSAKIRIS MALLAS

migato

MIGATO

envie shoes

ENVIE SHOES

hm

H&M

ASOS

ASOS

μανγο

MANGO

MS

M&S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

It's summertime - 7 ολόσωμα μαύρα μαγιό για super stylish εμφανίσεις στην παραλία (και όχι μόνο)

Oversized shirt: Η Ιφιγένεια Τζόλα με το πουκάμισο που θα φοράς στην παραλία και κάθε έξοδό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved