Κωδικός αντηλιακή προστασία: 10 αντηλιακά για λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή με τάση ακμής; 10 αντηλιακά για να βάλεις ASAP στη skincare routine σου!

Κάθε φορά που πρόκειται για αντηλιακό, ξέρω ότι οι κοπέλες με τάση ακμής ή με λιπαρή επιδερμίδα τείνουν να το παραλείπουν. ΛΑΘΟΣ! Η αντηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω σε μια skincare routine είτε τον χειμώνα, είτε το καλοκαίρι και είναι το βήμα που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάς ή να παραλείπεις. Ναι, πέρα από την πρόληψη καρκίνου του δέρματος, την πρόωρη γήρανση και γενικότερα την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες του ήλιου, το αντηλιακό είναι το προϊόν που πρέπει να φορά κάθε κοπέλα, κάθε ηλικίας και οποιουδήποτε τύπου δέρματος έχει. Υπάρχει ένα για όλες!

Η εύρεση του καλύτερου αντηλιακού για το λιπαρό δέρμα ή με τάση ακμής είναι πραγματικά μια δύσκολη δουλειά. Όταν έχεις τόσο λιπαρό πρόσωπο, δεν μπορείς να σκεφτείς να τοποθετείς στην επιδερμίδα σου άλλη στρώση κρέμας.

Τα μαύρα σανδάλια συνδυάζονται με τα πάντα - 7 ζευγάρια για να διαλέξεις

Η αντηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω στη skincare routine σου

Ποιο είναι το καλύτερο αντηλιακό για λιπαρό δέρμα; Και μόνο που το σκέφτεσαι ξέρω ότι γεμίζει το κεφάλι με πολλές ερωτήσεις. «Δεν θα κάνει το δέρμα μου θαμπό, λιπαρό, κολλώδες ή θα μπορέσει η επιδερμίδα μου να το απορροφήσει;», είναι μερικές από αυτές! Η απάντηση είναι απλή στους προβληματισμούς σου. Επίλεξε το αντηλιακό ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου και είσαι έτοιμη.

https://www.instagram.com/p/CMzPewAsgeg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι κανένα από τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σου δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά, εάν παραλείπεις το αντηλιακό σε καθημερινή βάση. Oops, μόλις το έμαθες!

Έχεις λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επιλογή αντηλιακού

Τα άτομα με λιπαρό δέρμα συχνά διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αντηλιακά, καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να κάνουν το πρόσωπό τους ακόμα πιο λιπαρό και να προκαλέσουν εξάρσεις. Το σενάριο αυτό δεν ισχύει για όλους.

Τα άτομα με λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα δεν πρέπει να παραλείπουν τα αντηλιακά καθώς τα σημάδια ακμής τους μπορεί να γίνουν πιο έντονα όταν εκτίθενται στο φως του ήλιου. Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, πρέπει να προσθέσεις ASAP το αντηλιακό, ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης του δέρματός σου.

10 αντηλιακά για λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες

Θα σε βοηθήσω να βρεις το καλύτερο αντηλιακό για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα και θα σου προτείνω 10 για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

https://www.instagram.com/reel/CdWPlbFlTn2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να επιλέξεις ένα αντηλιακό για λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα

1) Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι η σύνθεση του αντηλιακού πρέπει να είναι ελαφριά και γρήγορα απορροφήσιμη, ώστε να μην αφήνει το δέρμα σου λιπαρό ή κολλώδες. Προτίμησε αντηλιακό με βάση τζελ, νερό ή ελαφριά υφή.

2)Να προτιμήσεις αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας. Όσο υψηλότερο είναι το SPF, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προστασία από τις βλάβες από τον ήλιο λόγω των ακτινών UVB. Θα πρέπει επίσης να ελέγξεις τον παράγοντα PA που υποτίθεται ότι σου παρέχει προστασία από τις ακτίνες UVA.



3) Εάν έχεις λιπαρό και ευαίσθητο δέρμα, προτίμησε αντηλιακά που δεν περιέχουν parabens, θειϊκά άλατα, οξυβενζόνη και αρώματα. Το ευαίσθητο δέρμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ορυκτά αντηλιακά.

Δες 10 για να διαλέξεις!

αντηλιακο σεφορα

LANCASTER

αβενε φαρμακειο

AVENE

λαροσποσε

LA ROCHE-POSAY

vishy

VICHY

frezyderm

FREZYDERM

γαρνιερ

GARNIER Ambre Solaire

niveasun

NIVEA SUN

apivitasun

APIVITA

biothermsun

BIOTHERM

sephora sun

THE INKEY LIST

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα colorful eyeliners είναι η hot τάση του καλοκαιριού - Tips και 10 για να διαλέξεις

6 μπεζ σουτιέν για να μη διακρίνεται τίποτα μέσα απο τα λευκά tops σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved