Πανελλήνιες 2022: 10 κίτρινα items για να είσαι αισιόδοξη και να έχεις θετικά vibes

Το κίτρινο είναι το χρώμα της αισιοδοξίας και εδώ θα βρεις τα πιο wow κίτρινα items που αξίζει να αποκτήσεις εν μέσω Πανελληνίων!

Παρασκευή 3 Ιουνίου ξεκίνησε ο αγώνας όλων των μαθητών της 3ης Λυκείου με την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων! Τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι πολλά! Άγχος, πανικός, χαρά, ενθουσιασμός, απαισιοδοξία, φόβος ακόμη και συγκίνηση (ένας κύκλος κλείνει).

Γνωρίζω καλά ότι το να δίνεις πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι καθόλου εύκολο και περνάς από διάφορες συναισθηματικές φάσεις. Μπορεί από τη μία να νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου, αλλά από την άλλη μπορεί μια σκέψη να σε κρατάει πίσω και να σε κάνει να νιώσεις απευθείας απαισιόδοξη. Με το κίτρινο χρώμα, όμως, θα σου φύγει κάθε μαύρη σκέψη που κάνεις!

Τα colorful eyeliners είναι η hot τάση του καλοκαιριού - Tips και 10 για να διαλέξεις

Το κίτρινο χρώμα είναι αυτό που χρειάζεσαι για τις… Πανελλήνιες!

Είναι οι μέρες που θες να υπενθυμίζεις συνεχώς στον εαυτό σου το κίνητρο για το οποίο «παλεύεις» και, βέβαια, θες να κάνεις πράγματα που σε κρατούν αισιόδοξη. Σήμερα, θα σταθούμε στη λέξη αισιοδοξία και θα σου πω εγώ πώς θα την αποκτήσεις αλλά με έναν…πιο fun τρόπο. Τι εννοώ; Θα παίξουμε με τις έννοιες των χρωμάτων και πιο συγκεκριμένα με το κίτρινο.

https://www.instagram.com/p/Cc5UaPMogSC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γνώριζες ότι το κίτρινο είναι το χρώμα που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το χρώμα της ευτυχίας, της αισιοδοξίας, της δημιουργικότητας, της φώτισης και της ηλιοφάνειας; Όχι; Μόλις το έμαθες! Αυτά ακριβώς δηλαδή που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο.

10 κίτρινα items μόνο για σένα

To κίτρινο είναι ένα χαρούμενο χρώμα που μπορεί να θυμίζει σε κάποιον μια φωτεινή ανοιξιάτικη μέρα και ακτίνες ήλιου.



Επειδή, λοιπόν, το κίτρινο είναι το χρώμα της αισιοδοξίας, είναι και το χρώμα που χρειάζεσαι… για τις Πανελλήνιες. Κάνε τώρα ένα μικρό διάλειμμα για να πάμε για ψώνια (πρέπει να ξεκουράζεσαι και λίγο)! Σου έχω 10 κίτρινα items (σκιά, baby doll, σανδάλια, scrunchies κ.ά.), για να αποκτήσεις ASAP αυτό το φωτεινό χρώμα στη συλλογή σου.

Μάθε παραπάνω για το κίτρινο χρώμα:

Νους και διάνοια: Από την άποψη της χρωματικής ψυχολογίας, το κίτρινο διεγείρει τις νοητικές μας ικανότητες και ενεργοποιεί το αριστερό μέρος του εγκεφάλου.

Ευτυχία και διασκέδαση: Το κίτρινο βοηθά στην πρόκληση ενθουσιασμού για τη ζωή και μπορεί να ξυπνήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

https://www.instagram.com/reel/CcVs7zNg91F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απόκτηση Νέων Ιδεών: Το κίτρινο σχετίζεται με την έκφραση και την ενσωμάτωση νέων ιδεών και σκέψεων.

hey beauty

Hey Beauty

tezenis kitrino

TEZENIS

nyx kitrino

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

asos kitrino

ASOS

kitrino tsakiris

TSAKIRIS MALLAS

sephora kitrino

SEPHORA

hm kitrino

H&M

accileas accesorize

Achileas accessories

pink woman kitrino

PINK WOMAN

το δωρο

PUBLIC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 καπέλα για στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στην πόλη

6 μπεζ σουτιέν για να μη διακρίνεται τίποτα μέσα απο τα λευκά tops σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved