Τα μαύρα σανδάλια συνδυάζονται με τα πάντα - 7 ζευγάρια για να διαλέξεις

Θες ένα παπούτσι που μπορείς να συνδυάζεις και με τις casual εμφανίσεις σου αλλά και με τις πιο επίσημες; Μαύρα σανδάλια και σου έχω 7 για να διαλέξεις! 

Αν χρειάζεσαι ένα καλοκαιρινό παπούτσι που έχει όλη την ευελιξία του να είναι casual αλλά και κομψό, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μαύρα σανδάλια.

Είμαι λάτρης των παπουτσιών. Δεν είναι εύκολο να το παραδεχτώ, αλλά έχω εκατοντάδες ζευγάρια. Ωστόσο, όταν αποφασίζω να πάω ένα ταξίδι τα πράγματα αρχίζουν να σκουραίνουν αφού πρέπει να διαλέξω ένα άντε δύο ζευγάρια για να πάρω μαζί μου, ανάμεσα σε όλα!

6 style combos για να φοράς το μαύρο χρώμα το καλοκαίρι χωρίς να «λιώνεις» από τη ζέστη

Τα μαύρα σανδάλια είναι το must have item του καλοκαιριού

Όταν έρχεται εκείνη η στιγμή, προσπαθώ να παίζω… έξυπνα. Τι εννοώ; Θα προτιμήσω ένα ζευγάρι παπουτσιών το οποίο και μπορώ να το συνδυάσω κυριολεκτικά με τα πάντα!

https://www.instagram.com/p/CeRjWnfr-Ii/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιο ζευγάρι εκπροσωπεί τη σκέψη μου αυτή; Μα τα μαύρα σανδάλια φυσικά.



Ψάχνεις για νέα μαύρα σανδάλια; Σου έχω 7 για να εμπνευστείς και να αποφασίσεις ποιο θα γίνει δικό σου!

Είτε φοράς ένα boyfriend τζιν και ένα απλό μπλουζάκι, είτε μια girly φούστα με ένα crop top ή ακόμη και ένα ωραίο φόρεμα, τα μαύρα σανδάλια μπορούν να υποστηρίξουν κάθε σου επιλογή και αν θες τη γνώμη μου είναι η πιο έξυπνη και χρήσιμη αγορά ever. Trust me, θα σε σώσει πολλές φορές!

Τα σανδάλια είναι το must have item του καλοκαιριού. Γι’ αυτό, αν θες μια ανανέωση και είσαι στη φάση που ψάχνεις στο διαδίκτυο ή στις βιτρίνες για νέα μαύρα σανδάλια τότε συνέχισε το scroll γιατί σου έχω 7 προτάσεις για τα πιο WOW μαύρα σανδάλια που σίγουρα πρέπει να δεις.

τσακιρισ

TSAKIRIS MALLAS

migato

MIGATO

envie

ENVIE SHOES

hmm

H&M

ASOS MAVRA

ASOS

MANGO MAVRA

MANGO

mss

M&S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 μπεζ σουτιέν για να μη διακρίνεται τίποτα μέσα απο τα λευκά tops σου

7 jean shorts για να υποδεχτείς το καλοκαίρι πιο στιλάτη από ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved