7 floral φορέματα για να είσαι in fashion και αυτή την άνοιξη

Έχεις κανονίσει απογευνατινή βόλτα με τις φίλες; Floral φόρεμα και είσαι έτοιμη να φύγεις!

Τα μοτίβα λουλουδιών στα ρούχα έχουν «ανθίσει» με τον ερχομό της άνοιξης και όχι μόνο! Τα floral prints είναι μια πρόταση που πολλές διαλέγουν με «κλειστά μάτια», γιατί απλά είναι υπέροχα.

Και ναι! Υπάρχουν κατηγορίες στα floral. Υπάρχουν τα ρομαντικά floral, οι cute, κομψές προτάσεις, οι tropical εκδοχές και τα αφηρημένα floral μοτίβα. Απ’ ό,τι κατάλαβες υπάρχει κάτι για όλες και όλα τα στυλ.

TikTok fashion hack: Πώς θα αναβαθμίσεις το oversized πουκάμισο με μία μόνο κίνηση

Το fashion item που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου!

Τι θέλουμε πιο πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι; Αέρινα φορέματα για τις απλές, καθημερινές βόλτες στην πόλη και ίσως πιο στενά και midi σε μήκος για τις βραδινές μας εξόδους.

Και για να είσαι πιο κομψή και πιο λουλουδάτη από ποτέ, τι καλύτερη επιλογή από το απόλυτο φλοράλ φόρεμα; Η σεζόν για να δοκιμάσεις κάτι πιο fresh έφτασε και νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις από τα πιο λουλουδένια μοτίβα!

Θα φορέσεις όλα τα στυλ! Δοκίμασε κοντά, floral φορέματα για το βράδυ ή ένα μακρύ για τις ειδικές περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν την καλοκαιρινή σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CTh1cYHNCyE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι επίσης η ιδανική λύση, αν δεν έχεις τι να βάλεις για τις μέρες εκείνες που ο καιρός δεν είναι ούτε πολύ ζεστός, αλλά ούτε και πολύ κρύος!

Το floral φόρεμά σου σε συνδυασμό με ένα jean jacket, είναι so in fashion αυτή την περίοδο και αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Γι’ αυτό, σου έχω τον απόλυτο οδηγό αγοράς.



Παρακάτω θα βρεις, 7 floral φορέματα, που θα γίνουν το MVP της ανθισμένης καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας σου. Έτοιμη για τις πιο WOW εμφανίσεις;

FUNKYBUDDHA FOREMATA copy

FUNKYBUDDHA

TOI MOI FOREMATA copy

toi-moi

asos foremata copy

ASOS

attrativo foremata copy

attrativo

hm floraldress copy

HM

PINKWOMAN FLORALFOREMA copy

PINK WOMAN

mango floraldress copy

MANGO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 mini denim φούστες για cool εμφανίσεις γεμάτες στυλ

7 faux leather jackets για τις πιο cool ανοιξιάτικες εμφανίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved