Η 25η Μαρτίου πλησιάζει - 7 φούστες που θα φοράς ξανά και ξανά και μετά την παρέλαση

H 25η Μαρτίου είναι κοντά και η φούστα αποτελεί must-have κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου.

H αντίστροφη μέτρηση για την 25η Μαρτίου έχει ξεκινήσει και σίγουρα προετοιμάζεσαι πυρετωδώς για την παρέλαση. Τα ρούχα της παρέλασης σε «προβληματίζουν» κάθε χρόνο αφού μια τόσο σημαντική περίσταση οφείλει να σε βρει κατάλληλα ντυμένη. Τα κορίτσια συνηθίζεται να φορούν λευκό πουκάμισο και φούστα σκούρου μπλε χρώματος ή μαύρου. Ορισμένα σχολεία διαθέτουν μάλιστα δική τους ειδική ενδυμασία.

Ας θυμηθούμε τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου

https://www.instagram.com/p/CUSSvoRFc3A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H 25η Μαρτίου είναι μια πολύ σημαντική επέτειος. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ενώ παράλληλα η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της ελληνικής επανάστασης ενάντια στην οθωμανική κυριαρχία το 1821. Στις 25 Μαρτίου 1821 ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση ενάντια στην Toυρκική σκλαβιά που κρατούσε την Ελλάδα δέσμια για 400 χρόνια. Ήταν η εποχή εκείνη που ωρίμασαν οι συνθήκες και οι καταστάσεις για το ξεσήκωμα του Ελληνισμού.

Η κατάλληλη φούστα για την παρέλαση είναι...

Σίγουρα εκείνη που φτάνει κάτω από το γόνατο, χρώματος μαύρου ή σκούρο μπλε. Απόφυγε τις mini φούστες και επένδυσε σε μια midi φούστα που δεν διαφανίζει. Το λευκό πουκάμισο πρέπει να είναι καλά κουμπωμένο και σωστά τοποθετημένο μέσα από το παντελόνι για τα αγόρια. Το ίδιο ισχύει και για τα κορίτσια, αφού το ντεκολτέ και τα mini δεν αρμόζουν σε μια τέτοια ημέρα. Όσον αφορά τα παπούτσια, πες κατηγορηματικά όχι στις γόβες και προτίμησε ένα ζευγάρι flat shoes. Οι μπαλαρίνες και τα sneakers αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την περίσταση.

assorted blond hair boutique 374677

Shopping guide: Βρήκαμε τι θα φορέσεις στην παρέλαση

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικές από τις ωραιότερες φούστες που ξεχώρισα για εσένα.

fousta2

1) PINK WOMAN

fouista3

2) H&M

fousta4

3) ASOS

fousta5

4) BSB

fousta6

5) LYNNE

fousta7

6) TOMMY HILFIGER

fousta8

7) LYNNE

Πηγή κεντρικής: thinklikeyoda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved