10 ζευγάρια sneakers που θα φοράς όλη την ημέρα

Θα τα επιλέγεις ξανά και ξανά για να είσαι άνετη και στυλάτη.

Τα τελευταία χρόνια τα sneakers έχουν γίνει το must-have παπούτσι και όχι τυχαία. Κομψά, απόλυτα νεανικά και σύγχρονα, μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ. Προσωπικά, τα επιλέγω ξανά και ξανά στο γραφείο, στη βόλτα ακόμη και σε μια casual βραδινή μου έξοδο με φίλες.

Τα παπούτσια που θα φοράς...οn repeat

https://www.instagram.com/p/CIzVoxQFKeJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πιο βολικό παπούτσι από τα sneakers αν θες να περπατάς με στυλ στην πόλη. Ταιριάζουν με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας όπως φόρμες, κολάν, jeans και φορέματα. Ένα ζευγάρι sneakers σε λευκό ή μαύρο χρώμα θα ολοκληρώσει επιτυχώς όλα τα καθημερινά σου looks.

Αν πάλι αγαπάς τα έντονα χρώματα, επένδυσε σε ένα πιο funky ζευγάρι το οποίο θα φοράς κυρίως με μονοχρωματικά σύνολα. Οι επιλογές είναι ειλικρινά αμέτρητες αφού το συγκεκριμένο παπούτσι μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις υπέροχα σύνολα για κάθε ώρα της ημέρας.

sakidio1

10 backpacks που θα φοράς στη σχολή και σε κάθε σου έξοδο

Πώς θα φορέσεις τα sneakers σου για να είσαι cool- 5 προτάσεις

via GIPHY

1) Με φόρμες

2) Με τζιν παντελόνι και πουλόβερ

3) Με κολάν και φούτερ

4) Με φορέματα

5) Με κορμάκι και φούστα

Πηγή κεντρικής: @lisdyroddyy

It's shopping time!

Στην αγορά θα βρεις sneakers με όμορφα χρώματα, εντυπωσιακά prints και σχέδια που κάθε stylish κορίτσι θα ήθελε να αγοράσει. Εγώ έκανα ήδη μια σύντομη έρευνα αγοράς και εύχομαι ειλικρινά να ενθουσιαστείς με τα αποτελέσματα τόσο όσο εγώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη επιλογές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved